Loading...

Alles voor een geweldige borrel

Lekker genieten met je vrienden en familie

Bekijk alle tapas

Wie denkt aan kerst, denkt aan heerlijke voorgerechten, een klapper van een hoofdgerecht en genieten van een gezellig kerstdiner met de hele familie. Maar kerst is natuurlijk meer dan twee feestelijke diners met familie. Wat dacht je van een leuke kerstborrel in een veel lossere sfeer met je familie en vrienden? Laat iedereen zijn of haar favoriete hapje maken en maak er een geweldig feest van!  Vergeet je de drankjes niet? Een lekker wijntje of biertje hoort er natuurlijk ook bij. Heb je geen idee welke wijn je voor deze festiviteit moet kiezen? Onze Wijnvinder zorgt ervoor dat je de juiste keuze maakt!

Heerlijke wijnen van Terra Pura

Bij een lekker gevulde tafel vol tapas hoort natuurlijk een lekker biertje of wijntje. Voor tijdens de kerstborrel hebben we dit jaar wel iets heel spectaculairs voor je in petto! Deze speciaal voor kerst geselecteerde Terra Pura wijnen uit Chili scoorden een 8,5 in de Grote Hamersma Wijngids. We hebben twee varianten voor je die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen. Ga je voor de chardonnay of de carmenere? De chardonnay heeft delicate aroma’s van appel en citrus, terwijl de carmenere aroma’s heeft van cacao, paars fruit en koffie. Bij Jumbo vind je altijd wel een wijn die bij je past. Kom je er even niet uit? Gebruik dan onze handige wijnvinder!

Bekijk alle wijnen van Terra Pura Bekijk alle kerstwijnen >

Oók voor je zakelijke borrel

Organiseer jij dit jaar dé kerstborrel of nieuwjaarsborrel op het werk? Of ben jij degene die alle lekkernijen voor een leuke vrijmibo inslaat? Oók alles voor de perfecte zakelijke borrel vind je bij Jumbo.

Alles voor je zakelijke borrel

Tapas recepten

Zoals je hebt gelezen kan het vullen van een gevarieerde borrelplank heel makkelijk zijn. Heb je deze kerst zin om lekker zelf in de keuken te staan en je vrienden te trakteren op zelfgemaakte tapas? Leuk idee! Bij Jumbo helpen we je met het bedenken van de verschillende hapjes. Verlekker je aan onze suggesties en steel deze kerst de show met heerlijke versnaperingen die je allemaal zelf hebt gemaakt. Wat dacht je van heerlijke courgetterolletjes met kruidenkaas, rijkelijk gevulde champignons of een heerlijke borrelpizza met rucola? Met z’n allen hapjes verzinnen en maken is natuurlijk ook heel leuk dus duik lekker de keuken in met je gasten, of laat ze hun favoriete tapas meenemen. Zo tover je een gevarieerde verzameling tapas op tafel!

Ontdek tapas recepten

Lekker dippen of op een broodje

Op een goede borreltafel of borrelplank is een hoekje gereserveerd voor heerlijke broodsoorten en een paar schaaltjes met lekkers om je brood te besmeren. Wist je dat je dit zelf makkelijk zelf kunt maken? Met het maken daarvan ben je zo klaar en het resultaat mag er zijn. Laat je vrienden genieten van je zelfgemaakte smeersels en sla de stokbroden maar in! Tip: zet er een bakje tortillachips bij om lekker mee te dippen.

Geniet van ieder moment