Loading...

Alles voor een geweldige gourmet

Genieten met een grote G

Bekijk alle kerst gourmet recepten

Kleine stukjes vlees, vis en groente in een klein pannetje. Lekker stokbrood met kruidenboter, een paar heerlijke salades, drankjes én een goed gezelschap. Dit zijn dé ingrediënten voor een topavond met kerst. Met je familie lekker kokkerellen zonder zelf uren in de keuken te staan. Het toppunt van gezelligheid dus! Natuurlijk moeten er wel wat voorbereidingen getroffen worden, maar daar helpen wij je graag mee. Laat je inspireren door onze lekkere recepten en ontdek ons speciale assortiment waarmee je zéker voor de dag kunt komen.

Steel de show met onze gourmet mini’s

Wil je je gourmetpannetje vullen met lekkere stukken vlees, vis of iets lekker vegetarisch? Bij Jumbo hebben we handige gourmet mini’s die het je nóg makkelijker maken. Wij hebben het vlees al voor je in stukjes verdeeld. Onze handige porties zijn namelijk perfect geschikt voor een leuke avond gourmetten. Maak de verpakking open en leg de stukken vlees op een mooie schaal. Een kind kan de was doen! Wat dacht je van een heerlijke mini angus burger, of een mini gemarineerde kipburger? Dit vlees is exclusief bij ons verkrijgbaar en daarmee steel jij de show. Nu óók nog eens extra scherp geprijsd. Sla lekker ruim in want je krijgt nu 5 gourmet mini’s voor slechts 10 euro! Bestel je liever 1 schaal met gevarieerd gourmetassortiment? Bekijk dan onze gourmetschotels.

Vegetarisch gourmetten

Misschien kies je er deze kerst eens voor om geen vlees of vis te eten. Tussen de gourmet mini’s zitten ook heerlijke vegetarische producten voor je. De vegetariërs vergeten wij niet en daarom hebben we Veggie Chef in het leven geroepen. Veggie Chef heeft tal van lekkere vleesvervangers voor je. Van 100% plantaardige stukjes kip tot vegetarische spekreepjes. Veggie Chef zorgt ervoor dat flexitariërs en vegetariërs niets tekortkomen!

Lees alles over Veggie Chef

Gourmet recepten

Ben je benieuwd wat je allemaal uit je gourmetpannetje kunt toveren? Laat je inspireren door onze receptsuggesties.

Handige video's

Tijdens een avondje gourmetten bakt iedereen er lekker op los. Om van zo’n avond een succes te maken hebben wij handige video’s die je kunnen helpen. Hoe bak je nu eigenlijk je stukje biefstuk en hoe maak je zelf heerlijk smeuïge mayonaise? Wij hebben het antwoord op deze en nog veel meer andere vragen!

Receptvideo: Biefstuk bakken
Instructievideo: Zelf mayonaise maken
Instructievideo: Ui snipperen
Bekijk meer kookvideo's

Geniet van ieder moment