Loading...

Klassiek kerstmenu

Traditioneel genieten

Bekijk alle recepten

Maak een klassiek kerstmenu

Feestelijk genieten van een driegangenmenu

De tafel is chic gedekt. De kaarsjes zijn gezellig aangestoken. Iedereen heeft mooie kleren aan. We zijn klaar voor een klassiek kerstdiner. Bekijk deze prachtige recepten die perfect passen in een feestelijk driegangen menu. Deze klassieke en bekende recepten zijn met een goede reden al jarenlang populair: ze zijn gewoon érg lekker en ze zien er mooi uit! Maak je keuze uit deze recepten en verras je gasten met deze kerstklassiekers.

Klassieke amuses

Bekijk alle amuses

Klassieke voorgerechten

Bekijk alle voorgerechten

Klassieke hoofdgerechten

Bekijk alle hoofdgerechten

Klassieke bijgerechten

Bekijk alle bijgerechten

Handige kerstlijstjes

Met onze makkelijke kerstlijstjes ga je relaxed de feestdagen in, want je doet zo extra snel boodschappen voor ieder kerstmoment.

Klassieke desserts

Bekijk alle desserts

Welke wijn serveer je bij het kerstdiner?

Weet je niet zo goed welke wijn je het beste kunt bestellen? Met de Wijnvinder van Jumbo kies je het beste wijntje uit voor jouw moment. Bij elke soort wijn staat namelijk beschreven wat voor smaak de wijn heeft en bij welke gerechten de wijn goed te drinken is.

Vind jouw wijn

Klassiek kerstmenu

Ken je kerstklassiekers! Is gevulde kalkoen jouw favoriet of een beenham? Of mag een garnalencocktail niet ontbreken aan jouw kerstmenu? En zijn de aardappelkroketjes bij jullie ook niet weg te denken? Kerst is een feest voor tradities. De klassieke kerstgerechten vallen al zo lang in de smaak, simpelweg omdat ze lekker zijn. Wat is er heerlijker dan met de hele familie aan tafel om te genieten van een klassiek kerstmenu?

Veel mensen hebben voor traditionele kerstgerechten hun eigen familierecepten, die misschien al tientallen jaren bewaard worden. Maar als je die niet hebt of toch wat nieuwe inspiratie op wilt doen, dan helpen wij je graag een succesvol klassiek kerstmenu samen te stellen. Van zalm tot varkensrollade en van varkenshaas tot garnalen: bij Jumbo vind je alle ingrediënten voor een klassiek kerstdiner.

Meer inspiratie voor een geweldige kerst

Stel een heerlijk kerstmenu samen met onze lekkere recepten en uitgebreide kerstassortiment.

Alles over kerst Voorgerechten Hoofdgerechten Desserts Borrel Gourmet