Loading...

Shared Dining

Samen genieten van heerlijke recepten

Bekijk alle recepten

Shared dining recepten

Samen genieten, daar gaat het om met Kerst. Als iedereen wat lekkers meeneemt, blijft er quality time over voor je familie en vrienden. Klinkt dat als muziek in de oren? Kies dan voor ‘shared dining’. Wat dat precies is? Iedereen maakt een aantal lekkere gerechtjes en iedereen pakt waar hij of zij zin in heeft. Geen officieel diner met meerdere gangen, maar relaxed samen eten en delen. Bekijk deze feestelijke recepten die je perfect kunt delen tijdens Kerst.

Lekkere gerechtjes om te delen

Bekijk alle recepten

Handige kerstlijstjes

Met onze makkelijke kerstlijstjes ga je relaxed de feestdagen in, want je doet zo extra snel boodschappen voor ieder kerstmoment.

Deze producten kun je ook lekker samen delen:

Welke wijn serveer je bij het kerstdiner?

Weet je niet zo goed welke wijn je het beste kunt bestellen? Met de Wijnvinder van Jumbo kies je het beste wijntje uit voor jouw moment. Bij elke soort wijn staat namelijk beschreven wat voor smaak de wijn heeft en bij welke gerechten de wijn goed te drinken is.

Vind jouw wijn

Shared dining tijdens kerst

Shared dining is een trend die al een aantal jaren gaande is. Maar wat is shared dining eigenlijk? Bij shared dining zet je verschillende gerechtjes op tafel, waar je met z’n allen van eet. Dus geen klassiek voor-, hoofd- en nagerecht, maar een grote variatie aan middelgrote gerechten om te delen. Iedereen pakt lekker wat hij of zij wil.

Ook voor het kerstdiner is het concept van shared dining ideaal. Het gaat tijdens Kerst immers om samen zijn en samen delen. Helemaal ideaal is het als iedereen een aantal gerechtjes maakt, zodat je niet als enige in de keuken staat. Maar wat voor gerechtjes maak je dan? Ontdek het hier. We helpen je aan allerlei smakelijke en feestelijke recepten voor shared dining. Tip: wel even op elkaar afstemmen wie wat maakt.

Meer inspiratie voor een geweldige kerst

Stel een heerlijk kerstmenu samen met onze lekkere recepten en uitgebreide kerstassortiment.

Alles over kerst Voorgerechten Hoofdgerechten Desserts Borrel Gourmet