Loading...

Perfecte kerst voorgerechten

Een verrukkelijke start van het kerstdiner

Bekijk alle kerst voorgerechten

Verras je gasten met een geweldig voorgerecht

Met onze recepten kun je voor iedereen een heerlijk voorgerecht bereiden: vlees, vis of vega. Makkelijk of juist culinair. Jij bepaalt het en wij helpen je in de keuken met inspiratie voor je kerstdiner.

Vlees Vis Vegetarisch Soepen

Top 5 voorgerechten kerstrecepten

Bekijk alle voorgerechten Smulweb favorieten >

Gezien in het Hallo Jumbo magazine

Heb jij ons nieuwe kerstmagazine al gezien? Een prachtig magazine vol heerlijke recepten voor de feestdagen. Zo vind je er ook een aantal geweldige recepten voor het perfecte voorgerecht.

Blader door het magazine Bekijk recepten uit het magazine >

Alles voor een verrassend voorgerecht voor je kerstdiner

Geniet van ieder moment

Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet
Voorgerechten voor je kerstdiner

Blaas je familie en vrienden omver met een voorgerecht waar ze heerlijk van gaan genieten. Bij Jumbo vind je veel suggesties voor de meest uiteenlopende voorgerechten. We zorgen ervoor dat je hoe dan ook flink uit kunt pakken. Met onze recepten wordt het voorgerecht sowieso een feestje. Laat je inspireren en geniet van de ultieme start van het kerstdiner. jij bepaalt zelf of je een voorgerecht met vlees, vis of vega maakt. 

Een van de klassiekers op het gebied van voorgerechten is natuurlijk soep. Met kerst wil je je soep iets specialer maken dan normaal en dat gaat uitstekend met de soeppakketten. Onze soeprecepten zorgen ervoor dat je vrienden en familie genieten van de eerste gang. We hebben leuke ideeën om je soep nóg specialer te maken. Of wat dacht je van een lekker knapperig broodje met kruidenboter bij je soep? 

Sta je liever niet te lang in de keuken voor een voorgerecht? Geen probleem. In ons uitgebreide kerstassortiment hebben we genoeg lekkere voorgerechten die je zo op tafel tovert. Wat dacht je van een luxe Sint Jacobsschep die je alleen nog maar op hoeft te warmen? Of een gevulde portobello? Natuurlijk kun je ook kiezen voor de kerstklassiekers: gerookte zalm met toast of een pasteitje gevuld met smeuïge ragout.

Perfecte wijn bij je voorgerecht

Als je echt uitpakt, serveer je bij iedere gang een andere wijn. Wil jij zeker weten dat je de juiste wijn bij het voorgerecht serveert? Probeer ‘m nu dan alvast uit. Ben je niet tevreden? Neem dan gerust je aangebroken fles mee naar de winkel. Je krijgt dan naar keuze het aankoopbedrag terug of een andere wijn van dezelfde waarde.