Loading...

Voorgerecht Kerst inspiratie

Heerlijke start van ‘t kerstdiner

Kies een heerlijk voorgerecht

Ontdek al onze lekkere en eenvoudige kerstrecepten voor een voorgerecht tijdens Kerst. Ga jij voor vis, vlees, vega of een zelfgemaakt soepje?

Vlees Vis Vega Soepen Alle voorgerechten
Kerstvoorgerechten
Tip!

Ga proefkoken! Zo kom je niet voor verrassingen te staan op de dag zelf.

Inspiratie voor het voorgerecht met Kerst

Hou je ook zo van een pasteitje met kipragout? Of liever een vega ragout? Ontdek onze 5 favo ragoutrecepten als voorgerecht voor Kerst.

Met deze 7 recepten voor kerstsoep heb je een simpel kerst voorgerecht te pakken. Bijzondere smaken, evenvoudig te maken.

Sommige kerst voorgerechten vallen jaar na jaar nog altijd in de smaak. Ontdek de 7 lekkerste klassiekers om je kerstdiner mee te starten.

Nog meer kerstinspiratie voor iedere moment

Hoofdgerecht Dessert Borrel Gourmet Ontbijt Brunch

Zo kies je een recept voor het voorgerecht met Kerst

Blaas je familie en vrienden omver met een Kerst voorgerecht waar ze heerlijk van gaan genieten. Bij Jumbo vind je veel suggesties voor de meest uiteenlopende voorgerechten. Altijd voor een mooie prijs. We zorgen ervoor dat je hoe dan ook flink uit kunt pakken. Kies een zalig recept voor het voorgerecht met Kerst en het wordt sowieso een feestje. Laat je inspireren en geniet van de ultieme start van het kerstdiner. jij bepaalt zelf of je een voorgerecht met vlees, vis, vega of kerstsoep maakt. 

Een klassiek voorgerecht met Kerst is een zelfgemaakte soep. Voor het kerstdiner wil je je soep iets specialer maken dan normaal en dat gaat uitstekend met de 100% biologische soep of verse kant-en-klare soep. Onze soeprecepten zorgen ervoor dat je een perfecte eerste gang hebt. We hebben leuke ideeën om je soep nóg specialer te maken. Of wat dacht je van een lekker knapperig broodje met kruidenboter bij je soep? 

Sta je liever niet te lang in de keuken voor een voorgerecht tijdens Kerst? Geen probleem. In ons uitgebreide en voordelige kerstassortiment hebben we genoeg lekkere kerst voorgerechten die je zo op tafel tovert. Wat dacht je van een heerlijk minitaartje, coquilles in de schelp of extra voordelige carpaccio? Natuurlijk kun je ook kiezen voor de kerstklassiekers: gerookte zalm met toast, roze garnalen of een pasteitje gevuld met smeuïge ragout. Dat wordt smullen. Zo is het voor iedereen een mooie Kerst.

Hulp nodig bij het samenstellen van een bijzonder kerstdiner?

Vul onze Kersthulp in binnen 1 minuut op Jumbo.com/kersthulp en wij helpen jou bij het samenstellen van een bijzonder kerstdiner dat past bij jouw wensen. Je maakt dan tevens kans op 1 van de 10 Jumbo cadeauvouchers t.w.v. €100, te besteden op Jumbo.com.

Vul de Kersthulp in Bekijk de actievoorwaarden >

*Deze winactie is geldig tot 13-12-2020. Deelname vanaf 18 jaar. Los van de winactie kan de Kersthulp tot 23-12-2020 gebruikt worden.