Loading...

Alles voor een geweldig voorgerecht

Begin het diner met een knaller

Bekijk alle kerst voorgerechten

De eerste klap is een daalder waard. Blaas je familie en vrienden omver met een voorgerecht waarvan ze intens zullen smullen. Bij Jumbo vind je veel suggesties voor de meest uiteenlopende gerechten en amuses. We zorgen ervoor dat je hoe dan ook flink uit kunt pakken! Met onze recepten wordt het voorgerecht sowieso een feestje. Laat je inspireren en geniet van de ultieme start van het kerstdiner.

De heerlijkste kerstsoepen

Een van de klassiekers op het gebied van voorgerechten is natuurlijk soep. Met kerst wil je je kerst soep iets specialer maken dan normaal en laten wij daar nu net de beste suggesties voor hebben. Bij jou ligt nu alle vrijheid. Wordt het een pittige bietensoep, een witlofsoep met geitenkaas, of heb je iets anders in gedachten? Onze soeprecepten zorgen ervoor dat je vrienden en familie genieten van de eerste gang. We hebben leuke ideeën om je soep nóg specialer te maken. Of wat dacht je van een lekker knapperig broodje met kruidenboter bij je soep? Laat je inspireren en leef je heerlijk uit!

Ontdek onze kerstsoepen

Verrassende producten voor jouw voorgerecht

Bekijk meer producten voor het voorgerecht

Kookvideo: Feestelijke worstenbroodjes-ster

Wat ga je voor een hoop blije gezichten zorgen als je deze gezellige worstenbroodjes-ster op tafel tovert. Perfect om te serveren tijdens een kerstbrunch of bij de borrel. Ook is dit een topper voor de kids. Bekijk hoe je dit feestelijke gerecht maakt in de video en geniet er samen van.

Bekijk alle kookvideo's

Recepten voor een knallende start

Voorgerechten met vlees

Carpaccio is één van die knallers met kerst die altijd wel in de smaak valt. Ontdek onze heerlijke recepten en steel de show!

Bekijk meer voorgerechten met vlees

Voorgerechten met vis

Pak deze kerst eens uit met ons heerlijke recept voor Vitello tonnato, één van onze vistoppers! En dit is slechts één van onze verrassende suggesties.

Bekijk meer voorgerechten met vis

Vegetarische voorgerechten

Kies je deze kerst voor een voorgerecht zonder vlees of vis en heb je geen idee wat je moet gaan maken. Wij hebben lekkere recepten voor je waarmee je de plank zeker niet mis zal slaan!

Bekijk meer vegetarische gerechten

Geniet van ieder moment