Loading...

Keukenhelden

Bananenpannenkoekjes van Mika

Mika (12 jaar): "Later als ik groot ben, wil ik kok worden. Of dierenarts. Dat weet ik nog niet. Mijn moeder heeft me deze pannenkoeken geleerd. Door de banaan zijn ze nog lekkerder dan normale."

Bekijk het recept

Paashaas-wentelteefje van Liva

Liva 11 jaar: "Deze paashaaswentelteefjes zijn superlekker, ook als het geen Pasen is. Mijn hele familie is er dol op. Ik maak ze dan ook erg vaak!"

Bekijk het recept

Zo maakt Thijs zijn hartige taart

“Hoi, ik ben Thijs. Ik ben 8 jaar en ik kook graag vegetarisch omdat ik van dieren houd en ik vind dat zij ook een goed leven verdienen. Ik heb een eigen moestuin met prei waar ik vaak een lekkere quiche mee maak." 

Bekijk het recept

Zo maakt Minke haar blondies

“Hoi, ik ben Mirte. Ik ben 12 jaar en ik houd heel erg van bakken. Het liefste maak ik blondies en ik heb ze al ontelbaar keer gemaakt. Dit recept heb ik van mijn tante en mijn moeder heeft het mij leren bakken. Ik bak ze altijd met verjaardagen of als we visite krijgen. "

Bekijk het recept

Zo maakt Sanne haar pizza

“Hoi, ik ben Sanne. Ik ben 8 jaar (bijna 9) en koken en bakken doe ik heel graag. Later wil ik mijn eigen restaurant. Dan kook ik en mogen mijn papa, mama en broer bedienen. Goed geregeld toch? Wat ik het liefste bak? Pizza!"

Bekijk het recept

Zo maakt Karlijn haar bammetjes

“Hoi, ik ben Karlijn. Ik ben 12 jaar en ik hou ervan lekkere recepten uit te proberen. Zo kwam ik bij deze broodjes. Ik maak ze vaak, omdat ze superlekker zijn."

Bekijk het recept

Zo maken Maxine en Trijntje sushi

"Hoi, wij zijn Maxine en Trijntje en zijn stapel op suhsi en maken het vaak zelf. Je kunt er alles in doen wat je lekker vindt. Deze met surimi is onze favoriet."

Bekijk het recept

Zo maakt Bas zijn risotto

Hoi, ik ben Bas. Ik ben 11 jaar en ik hou van Italiaans eten. Het lekkerste is zelfgemaakte pizza, pasta en natuurlijk deze risotto. 

Bekijk het recept

Zo maakt Julia haar cake

Hoi, ik ben Julia. Ik ben 11 jaar en ik hou van cakes bakken. En nadat ik ‘m uit de oven heb gehaald, begin ik met versieren.

Bekijk het recept

Zo maakt Lara haar pasta

Hoi, ik ben Lara en ik ben dol op pasta. Thuis noemen we deze pasta 'Pasta Lara'. Dat komt omdat de fusilli op mijn krullen lijken.

Bekijk het recept

Zo maakt Lena haar roerei

"Hoi, ik ben Lena en ik ben 9 jaar. Ik maak het liefst elk weekend roerei, als het kan van eitjes van onze eigen kippen. Ik eet 'm uit een slablaadje met spek en tomaat."

Bekijk het recept

Zo maakt Tess haar soep

"Hoi mijn naam is Tess, ik ben 11 jaar en gek op koken. Mijn lievelingsgerecht is Tom kha hai. Bekijk mijn recept."

Bekijk het recept

Zo maakt Matto nacho's

"Hoi, ik ben Matto en ik ben 7 jaar. Mijn lievelingseten is nacho’s in laagjes uit de oven. En dan eten we het met z’n allen uit de schaal, iedereen z’n eigen hoekje."

Bekijk het recept