Loading...

Keukenhelden

Zo maakt Karlijn haar bammetjes

“Hoi, ik ben Karlijn. Ik ben 12 jaar en ik hou ervan lekkere recepten uit te proberen. Zo kwam ik bij deze broodjes. Ik maak ze vaak, omdat ze superlekker zijn."

Bekijk het recept

Zo maken Maxine en Trijntje sushi

"Hoi, wij zijn Maxine en Trijntje en zijn stapel op suhsi en maken het vaak zelf. Je kunt er alles in doen wat je lekker vindt. Deze met surimi is onze favoriet."

Bekijk het recept

Zo maakt Bas zijn risotto

Hoi, ik ben Bas. Ik ben 11 jaar en ik hou van Italiaans eten. Het lekkerste is zelfgemaakte pizza, pasta en natuurlijk deze risotto. 

Bekijk het recept

Zo maakt Julia haar cake

Hoi, ik ben Julia. Ik ben 11 jaar en ik hou van cakes bakken. En nadat ik ‘m uit de oven heb gehaald, begin ik met versieren.

Bekijk het recept

Zo maakt Lara haar pasta

Hoi, ik ben Lara en ik ben dol op pasta. Thuis noemen we deze pasta 'Pasta Lara'. Dat komt omdat de fusilli op mijn krullen lijken.

Bekijk het recept

Zo maakt Lena haar roerei

"Hoi, ik ben Lena en ik ben 9 jaar. Ik maak het liefst elk weekend roerei, als het kan van eitjes van onze eigen kippen. Ik eet 'm uit een slablaadje met spek en tomaat."

Bekijk het recept

Zo maakt Tess haar soep

"Hoi mijn naam is Tess, ik ben 11 jaar en gek op koken. Mijn lievelingsgerecht is Tom kha hai. Bekijk mijn recept."

Bekijk het recept

Zo maakt Matto nacho's

"Hoi, ik ben Matto en ik ben 7 jaar. Mijn lievelingseten is nacho’s in laagjes uit de oven. En dan eten we het met z’n allen uit de schaal, iedereen z’n eigen hoekje."

Bekijk het recept