Luiers

Voor alle babybilletjes

Bekijk het assortiment

Nieuwe Jumbo luier houdt de billen droog en zacht

Omdat de enzymen in ontlasting de babyhuid kunnen aantasten, is het belangrijk dat je de luier van je kind heel regelmatig verschoont. Een goede luiervoorraad is dus een must en Jumbo heeft de luiers van het huismerk geheel vernieuwd. De luiers zijn nóg zachter en dunner voor een perfecte pasvorm en comfortabel gevoel. Zo weet je zeker dat je kleintje de beste bescherming krijgt. De super absorberende kern zorgt voor extra bescherming. Bovendien hebben de luiers in de maten 1 en 2 vanaf nu een plasindicator, zodat je snel kunt zien of je de luier moet vervangen. Wel zo handig.

Ook aan het uiterlijk van de luiers is gedacht. Iedere luier heeft een leuk design en een duidelijke maataanduiding. Ook kun je zien wanneer je de luier verkeerd om aandoet. Met de vernieuwde luiers van Jumbo huismerk weet je zeker dat je de beste kwaliteit hebt voor een klein prijsje.

Ontdek de nieuwe Jumbo luier met de volgende upgrades:

Flash Dry technologie: de luier is binnen een minuut droog wanneer hij nat is geworden. Zo blijft het babyhuidje schoon en droog en vermindert het risico op huidirritatie. EU Ecolabel: duurzaamheidslabel van de EU. Multiflex tapes: plak de tapes van de luier op elke gewenste plek. Zachtere toplaag Lijmvrij en ademend oor Nieuwe artwork: innovatief redesign.

Luiers

Bekijk ons ruime assortiment luiers, dat begint met new-born luiers voor de allerkleinsten en dat met je kindje meegroeit. Tip: bestel je luiers online en voorkom sjouwen.

Bekijk alle Jumbo luiers

Jumbo premium luiers

Luierbroekjes

Als je kindje zindelijk begint te worden, dan kies je voor luierbroekjes. Die trek je eenvoudig aan en uit. Ook hebben we speciale luierbroekjes voor het zwemmen.

Alles voor je kleintje in handige lijstjes

Ontdek meer lijstjes