Loading...

Lunch

Alles voor een lekkere lunch: van wraps tot broodjes

Bekijk alle lunch recepten

Ontdek onze lekkere lunch inspiratie

De één geniet van een ‘gewone’ boterham met kaas en de ander eet juist graag een salade, zelfgemaakte soep, wrap of uitgebreid belegd broodje als lunch. Of je nu thuis, onderweg of op je werk luncht: je kunt eindeloos variëren met lunchrecepten. Ga je voor een lichte lunch of juist een uitgebreide lunch? Jumbo helpt je sowieso met ideetje voor lekkere lunchgerechten die je ook nog eens in een handomdraai maakt. 

Recepten voor een heerlijke lunch

Bekijk alle lunchrecepten

Lunchen met Altijd Lage Prijs producten

Lunchen met brood

Van verse broodjes uit de oven tot een snelle boterham voor onderweg: niets is zo veelzijdig als brood. We zetten onze lekkerste lunchrecepten met brood voor je op een rij.

Meer lunchrecepten met brood

Gezonder lunchen? Ga voor een salade

Een salade is perfect voor een lichtere lunch. Je kunt er alle kanten mee op en krijgt er volop vitaminen mee binnen. Wat dacht je van een salade met tonijn, zalm of carpaccio? Of een vega salade caprese of quinoa. Leftovers van de vorige dag? Verwerk ze in je salade!

Meer salade recepten

Makkelijke meeneem-lunch

Op zoek naar inspiratie voor een lekkere lunch voor onderweg? Een zogenaamde ‘salad in a jar’ en wraps zijn zo gemaakt en makkelijk om mee te nemen. Ook een goedgevulde pastasalade, quinoa of rijst is ideaal om mee te nemen. Handig, lekker, gezond en net weer even iets anders dan een broodje.

Zo maak je een frisse rijstsalade

Genieten van een glutenvrije lunch

Veel mensen zijn allergisch voor gluten of kiezen bewust om minder of geen gluten te eten. Gluten zitten met name in bepaalde granen, waardoor glutenvrij lunchen een uitdaging kan worden. Bij Jumbo hebben we verschillende glutenvrije broden en andere producten in het assortiment. Ook helpen we je graag met deze lekkere, glutenvrije recepten.

Bekijk alle glutenvrije lunchrecepten

Lekker lunchen met Jumbo

Rond een uur of twaalf is het zover: lunchtijd. Ga je voor een gezonde lunch of juist een uitgebreide lunch? Jumbo helpt je aan inspiratie voor een lekkere lunch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lunch wrap, soep, een salade of gewoon verse broodjes met het heerlijkste beleg? Je vindt bij ons allerlei recepten voor de smakelijkste lunchgerechten.

Wat voor lunch je ook kiest, Jumbo heeft alles in huis. Ook voor een koolhydraatarme of een glutenvrije lunch. Zo vind je bij ons diverse glutenvrije broden en hebben we glutenvrij meel om zelf mee aan de slag te gaan. Of ga voor een frisse salade, dan zit je altijd goed. Die zijn ook nog eens gemakkelijk om mee te nemen. Je ziet het al: met lunchgerechten kun je eindeloos variëren en Jumbo helpt je daar graag bij!

Voor alle tosti-lovers: een vegan tosti, zoete tosti of een tosti met zalm. Ontdek de favoriete tosti's van Jumbo met deze 5 recepten.

Vandaag even geen saaie boterham, maar iets anders. Laat je inspireren door deze snelle lunchrecepten.

Een spiegelei met avocado en zalm, een omelet gevuld met groenten of een gepocheerd ei in de salade. Eieren als lunch zijn altijd een goed idee. 

Zelf brood maken doe je met deze broodrecepten. Wat dacht je van vlechtbrood met maanzaad, kruidenbrood of pompoentijmbrood?