Loading...

Moederdag

Alles om je moeder in het zonnetje te zetten

Zo vier je Moederdag

Moeder is de leukste, liefste en beste van de hele wereld. Daarom verdient ze het om in ‘t zonnetje gezet te worden op Moederdag. Verras jouw moeder met een uitgebreid ontbijt op bed, een heerlijk aardbeientaartje en met de allermooiste zelfgemaakte knutselwerkjes. Moederdag valt in 2022 op zondag 8 mei.

Vier Moederdag 2022 met heerlijke taart of gebak

Verras je moeder met het befaamde red velvet taartje, dat we speciaal voor ons jubileumjaar ontwikkelden. De heerlijke smaak én feestelijke afwerking en verpakking toveren vast en zeker een lach op je moeders gezicht. Of kies een andere lekkere taart als moederdagverrassing.

Bekijk het assortiment

Jumbo Red Velvet Framboos Taartje

Verwen de liefste met dit heerlijke Jumbo Red Velvet Framboos taartje. Deze taart is speciaal ontwikkeld voor dit jublieumjaar waarin Jumbo 100 jaar het familiebedrijf viert. Natuurlijk is deze heerlijke traktatie ook zeer geschikt voor een onvergetelijke moederdag. De taart wordt verkocht in een feestelijke verpakking. Extra bijzonder dus.

Bestel dit product

Cadeautje voor Moederdag

Juist nu verdient jouw moeder, vrouw of schoonmoeder een lief cadeautje. Als bedankje voor wat ze voor jou doet en betekent. Wat geef jij haar cadeau op Moederdag 2021?

Bekijk het assortiment

Hartjesrecepten voor de liefste moeder

Wat is de perfecte manier om jouw moeder te laten weten dat je haar lief vindt? Maak een lekker recept in de vorm van een hartje.

Samen koken met/voor mama op moederdag

Geen chef-kok kan tippen aan dat ene gerecht van je moeder.

Perfect gebakken aardappelen
van mevrouw Van Eerd 

Bekijk het recept Lees het verhaal >

Roti(-pannenkoeken)
van Lita Baidjoe

Bekijk het recept Lees het verhaal >

Sateetjes
van Karin van Eijk

Bekijk het recept Lees het verhaal >

Handige lijstjes voor Moederdag

Met deze handige lijstjes bestel je snel alles voor Moederdag.

Bekijk alle lijstjes

Ontbijt op bed voor mama

Verras moeder met een ontbijt op bed, dan kan haar dag sowieso niet meer stuk. 

Bekijk alle ontbijtrecepten

Knutselen voor mama

Wat maak jij voor mama? Jumbo helpt je met deze knutseltips speciaal voor Moederdag.

Vlindertjes kaart

Deze vlindertjes kaart is heel eenvoudig te maken, maar ziet er toch heel feestelijk uit. Een perfecte knutseltip voor beginners.

Bekijk knutseltip >

Bloemen van servetten

Deze bloemen verwelken zeker niet. Knutsel deze bloemen van vrolijke servetjes en zet ze in een vaasje of geef ze cadeau.

Bekijk knutseltip >

Theekopje voor mama

Maak voor mama dit vrolijke theekopje. Geef er ook een half uur rust in de zon bij. Zo wordt het echt een genietmoment.

Bekijk knutseltip >

Armband van zoutdeeg

Deze kleurrijke armband maak je eenvoudig zelf van zoutdeeg. Kleur ze in de favoriete kleuren van jouw moeder.

Bekijk knutseltip >

Bloemetje van cupcake

Deze bloem maak je van een cupcakevormpjes. Want welke mama houdt er nou niet van bloemen?

Bekijk knutseltip >

Regenboog fotolijstjes

Het perfecte cadeautje voor mama: een kleurrijk fotolijstje gemaakt van pasta. Natuurlijk met een leuke foto erin.

Bekijk knutseltip >
Bekijk alle knutseltips

5x Wist je dat...

Nederland 5.000.000 moeders telt. Het populairste cadeau voor moederdag een bos bloemen is. Moederdag in 1907 in Amerika is bedacht. In 1928 kwam het naar Nederland. De meeste gezinnen in Nederland 2 kinderen hebben. Moederdag altijd op de tweede zondag van mei wordt gevierd.

Maak mooie herinneringen op Moederdag 2022

Hoe verras ik mijn moeder op Moederdag? Elk jaar zetten we onze moeders een dagje in het zonnetje, want dat verdienen ze nu eenmaal. We kunnen Moederdag 2022 misschien nog steeds niet helemaal vieren zoals we dat het liefste doen, maar er zijn gelukkig heel veel leuke moederdag ideeën die wél kunnen. En zorg uiteraard dat je de dag niet vergeet: Moederdag 2022 vieren we op zondag 8 mei. 

Zo kun je voor moederdag een gedicht schrijven, waarin je haar vertelt waarom zij de beste moeder is. Of ga voor het populairste moederdag cadeau: een prachtige bos bloemen. Ook leuk: een moederdag etentje bij jou thuis. Onze tips voor moederdag recepten vind je op deze pagina. En als jouw moeder een echte zoetekauw is, dan zijn er mogelijkheden genoeg: bak of koop een lekkere taart, verras haar met haar favoriete bonbons of stuur per post een chocolade-telegram met de liefste en leukste boodschap. Zo zie je maar, of je nu voor een groot of klein moederdagcadeau gaat: er zijn meer dan genoeg manieren om je lieve moeder - eventueel op afstand - te verrassen en in het zonnetje te zetten. Fijne Moederdag 2022!