Haal 't beste van het najaar in huis

Geniet van al het moois én lekkers van de herfst. Wat is er gezelliger dan samen binnen genieten van een warme stamppot of zelfgemaakte soep? Bij Jumbo vind je alles voor de lekkerste najaarsrecepten en dat alles natuurlijk voor de laagste prijs. Ook denken we graag mee hoe je deze verwarmende maaltijden eens zonder vlees of vis kunt maken met extra veel groente en smakelijke vleesvervangers. 

Snel naar

Voordelig koken in het najaar In bier gestoofde zuurkool Variëren in het najaar Handige lijstjes voor het najaar Greep uit het najaarsassortiment

Voordelig koken in het najaar

Ook het najaar biedt weer veel lekkers en inspiratie om mee aan de slag te gaan in de keuken. Denk maar eens aan een romige pompoensoep, een makkelijke traybake of een lekker warme stamppot. Vanalles om je mee op te warmen tijdens de koude herfstdagen. Het mooiste van alles is, het hoeft niet eens veel te kosten, onderstaande gerechten voor 4 personen tover je al op tafel voor 2,50 per persoon.

Drankjes om warm van te worden

Lekker variëren?

Een stamppot zonder vlees? Gezonde frietjes? Een bewuste burger? Ontdek al onze foodswaps.

Stamppotten

Mmm... er gaat niets boven een stevige stamppot. Een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. Wat is jouw favoriete stamppot?

Alles over stamppot

Soepen

Een grote pan soep in huis is altijd een goed idee in de herfst. Gezond én lekker als maaltijd, maar ook bij de lunch of tussendoor. 

Alles over soep

Een dagje minder vlees

Minder vlees of vis eten? Wij helpen je een handje met lekkere vleesvervangers en heerlijke recepten.

Meer inspiratie

Handige lijstjes voor het najaar

Geen zin om naar buiten te gaan? Bestel je boodschappen online en maak het jezelf extra makkelijk met de handige lijstjes.

Bekijk alle lijstjes

Antwoord op de vraag: Wat eten we?

Iedere dag een lekker en gezonde maaltijd bedenken wordt een eitje met Wat eten we. Jet van Nieuwkerk maakt iedere dag een nieuw recept. Zo heb jij genoeg inspiratie voor een gevarieerd weekmenu voor het gezin.

Alles over Wat eten we

Greep uit het najaarsassortiment

Meer najaarsproducten

Slecht weer? Laat je boodschappen thuisbezorgen

He bah... een herfststorm. Zin om lekker binnen te blijven, maar wel trek in een stevige stamppot of soep? Dan bezorgen wij de boodschappen graag bij je thuis! Bestel je boodschappen wanneer het jou uitkomt met de handige app of via Jumbo.com. 

Reserveer ophaal-of bezorgmoment Meer info over boodschappen bezorgen >

16 september 2020 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14 oktober 2022