Loading...

Proosten op het nieuwe jaar

Alles voor een heerlijke jaarwisseling

Zo wordt het zeker een gelukkig nieuwjaar

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 … Happy New Year! Het blijft een feestelijk en bijzonder moment als er een nieuw jaar start. Maak er een gezellige avond van met lekkere hapjes, bruisende drankjes en goede verhalen. Hoe je de jaarwisseling ook viert, bij Jumbo vind je alles voor een heerlijke jaarwisseling.

Extra voordelig het nieuwe jaar in

Met bubbels voor een mooi prijsje wordt het zeker een gelukkig nieuwjaar.

Bekijk alle Seizoensaanbiedingen

Hoogste tijd voor oliebollen

Het onmisbare ingrediënt voor een geslaagde jaarwisseling? Oliebollen. Van het beste basisrecept voor oliebollen tot oliebollen met appel of rozijnen. Wij helpen je met de lekkerste recepten. Geen tijd om zelf oliebollen te bakken? Haal dan rondom de jaarwisseling heerlijke oliebollen (of appelbeignets) bij Jumbo die je alleen nog maar op hoeft te warmen.

Alles over oliebollen

Alles voor de jaarwisseling

Bij Jumbo vind je alle boodschappen die je nodig hebt om Oud & Nieuw te vieren: van luxe champagne tot hartige hapjes en oliebollen.

Mini bouchees voor bij de borrel

Ken jij die lekkere hartige borrelbonbons al? Bij Jumbo heb je nu mini-bouchees. Kleine hapjes van bladerdeeg gevuld met emmentaler, zalm-gin of whiskey-cheddar. Een heerlijk hapje wat je alleen maar op hoeft te warmen. Zo maak jij oudjaarsavond extra speciaal.

Ontdek de mini bouchees

Tafel vol lekkere hapjes

Maak er zelf een bijzonder, lekkere avond van met deze hartige hapjes.

Bekijk nog meer borrelhapjes

Handige lijstjes voor de jaarwisseling

Met onze makkelijke lijstjes ga je relaxed het nieuwe jaar in, want je doet zo extra snel boodschappen voor de jaarwisseling.

Sluit het jaar af met een gourmet

Met de hele familie gezellig aan tafel, samen genieten van een avondje gourmetten. Dat is de perfecte manier om het jaar af te sluiten. Met de handige gourmetschotels of de Gourmet Mini’s van Jumbo maak je het jezelf lekker en vooral makkelijk.

Alles voor je gourmet

Alles voor een heerlijke jaarwisseling

Wanneer de laatste uurtjes van het jaar wegtikken, blikken we terug op de afgelopen tijd en kijken we vooruit naar al het moois dat ons te wachten staat. Hoe ga jij de jaarwisseling vieren? Dansend het nieuwe jaar in op een groot feest? Of ontspannen op de bank met je familie en vrienden? Wat je ook gaat doen, Jumbo helpt je om er een heerlijke avond van te maken. Want Oud & Nieuw vier je natuurlijk met de lekkerste hapjes en drankjes. Zelfgemaakt of zelf gekocht. 

Ondanks de goede voornemens van vorig jaar, vieren we de jaarwisseling graag met een drankje. Zo is het leuk en lekker om zelf cocktails te maken. Op zoek naar een origineel biertje of lekkere fles wijn? Wij adviseren je graag. Rondom de jaarwisseling vind je ook echte champagne en nog meer feestelijke bubbels bij jouw Jumbo. Proost, op het nieuwe jaar.

Meer voor een heerlijke jaarwisseling

Het nieuwe jaar wordt een groot succes met deze verrukkelijke recepten.

Oliebollen Cocktails Borrelhapjes Gourmet