Loading...

Jaarwisseling

Alles voor een heerlijke jaarwisseling

Bekijk alle recepten

Samen proosten op het nieuwe jaar

Zin in de jaarwisseling? Wij ook! Een bijzondere avond waarin je met zijn allen geniet van verrukkelijke hapjes, oliebollen en bubbels. Samen haal je herinneringen op en proost je op een prachtig nieuw jaar. Hoe ga jij 2020 inluiden? Organiseer je een gezellige spelletjesavond, maak je er een knalfeest van of ga je lekker gourmetten? Bij Jumbo vind je alles voor Oud & Nieuw. Maak er met een glaasje bubbels een spetterend uiteinde van.

Proosten met feestelijke bubbels

10, 9, 8, 7, 6… aftellen geblazen! Samen proosten op een gezond, gelukkig en gezellig nieuwjaar. Dat doe je natuurlijk met een glaasje bubbels. Ook bij Jumbo haal je de lekkerste champagne of mousserende wijn.

Bekijk alle mousserende dranken Ontdek onze tapas actie

Lange avond gourmetten

Een gezellige manier om van de laatste avond van het jaar te genieten is om te gourmetten. Bij Jumbo haal je handige bakjes met stukjes vlees, vis en groenten. Met wat sausjes, brood en salades er bij, maak je de gourmetavond compleet.

Alles voor gourmet

Winter-bbq

Heb jij oudjaarsavond een huis vol gasten met wie je 2020 gaat inluiden? Steek dan ook de barbecue aan. Zo kun je lekkere dingen zowel binnen in de keuken als buiten bereiden. En opeten natuurlijk. Proost op het nieuwe jaar!

Alles voor winter-bbq

Originele recepten voor hartige hapjes

Wat zet jij op tafel tijdens Oud & Nieuw? Natuurlijk houdt iedereen van een schaaltje chips, bitterballen of nootjes, maar je kunt ook zelf de keuken induiken en allerlei hartige hapjes bereiden.

Bekijk meer borrelhapjes

Bak zelf zoete lekkernijen

Onmisbaar op oudjaarsavond: zo’n heerlijke oliebol of een knapperige appelflap. Ook op nieuwjaarsdag kun je nog genieten van deze traditionele, zoete lekkernijen. Veel bakplezier met deze recepten.

Bekijk meer lekkernijen

De Biervinder & Wijnvinder van Jumbo

Vind jouw favoriete wijn

Met de Wijnvinder van Jumbo vind je voor elk moment een geschikte wijn. Dus ook de perfecte wijn voor bij jouw borrelhapjes. Proost en prettige feestdagen!

Naar de wijnvinder

Vind jouw favoriete bier

Een keer een ander biertje proberen? Met de handige biervinder vind jij in een paar stappen heerlijk bier wat jouw borrel compleet maakt.

Naar de biervinder

Dol op een oliebol

Je kunt het nieuwe jaar pas écht beginnen met een schaal heerlijke oliebollen. Maar waarom eet je oliebollen met de jaarwisseling? Dat is een traditie die komt uit de tijd dat de winters zeer streng waren en mensen nog langs de deur kwamen om je prettige feestdagen te wensen. Je wilde dan graag iets uitdelen en de oliebol was de uitkomst: alle ingrediënten zijn lang houdbaar en bovendien is het een goede bodem die je lekker warm houdt en goed vult.