Loading...

Zomervakantie!

Jumbo heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie

Bekijk alle vakantieproducten

Alles wat je nodig hebt deze zomervakantie

De zomervakantie is een ideaal moment om er lekker op uit te trekken met familie of vrienden. Hebben jullie al plannen? Wordt het een weekje kamperen in eigen land, ga je met de auto naar Frankrijk, of vliegen jullie naar een andere zonnige bestemming? Waar je ook naartoe gaat, bij Jumbo ben je aan het juiste adres voor handige spullen voor onderweg én op vakantie. Ontdek het nu!

Producten voor onderweg Vakantiepakketten Recepten Lekker voor thuis

Producten voor onderweg

Handige (Terug van) Vakantiepakketten

Wil jij er verzekerd van zijn dat je in het vliegtuig, bij aankomst op je vakantieadres of bij thuiskomst niet misgrijpt op lekkere basisproducten zoals oer-Hollands broodbeleg, drop en onze overheerlijke stroopwafels? Speciaal voor jou hebben wij handige (Terug van) Vakantiepakketten samengesteld. Je kunt kiezen uit een basis pakket of een uitgebreide variant die je heel eenvoudig kunt aanvullen met jouw favoriete producten.

Skottelbraai recepten

Wie regelmatig heeft gekampeerd, weet als geen ander dat de lekkerste gerechten van de skottelbraai komen. Bij Jumbo vind je verschillende recepten voor op de skottelbraai. Probeer ze zelf!

Bekijk alle vakantierecepten

Lekker voor thuis

Het ultieme vakantiegevoel? Daar hoef je helemaal niet voor op vakantie. Vier de zomer in je achtertuin! Met vers fruit, ijsjes, tropische (alcoholvrije) cocktails en een voordelige bbq.

Bestel je boodschappen

Nog geen vakantieplannen?

Ook wanneer je geen echte vakantieplannen hebt en lekker thuis blijft, ben je bij Jumbo aan het goede adres. We bieden je volop inspiratie om alles uit de zomer te halen. Met de leukste ideeën voor een tuinfeest of barbecue, lekkere recepten voor een gezellige picknick en een uitgebreid zomerassortiment kom je met Jumbo zorgeloos de zomer door. En heb je nog Dagje Uit-munten? Ook in de zomervakantie kun je deze inleveren voor een gezellig dagje met het gezin. Fijne vakantie!