Loading...

Paasbrunch: een tafel vol lekkers

Geen wekker, je dag rustig beginnen en laat in de ochtend met z’n allen aanschuiven aan een mooi opgedekte tafel vol heerlijke broodjes en gerechtjes. Ideaal voor uitslapers en liefhebbers van lang tafelen. Wat ons betreft kan de paasbrunch niet lang genoeg duren. Jumbo heeft alles wat je nodig hebt om een succes te maken van jouw brunch: het lekkerste paasassortimentheerlijke paasreceptenhandige brunchtips en toffe tips van onze paasbazen. De La Place producten maken van jouw paasbrunch een culinair feestje. Geniet van de smeuïge kruidenroomkaas, beenham, heerlijke koffie, smoothies en het krokantje. Dit lekkere broodje is alleen verkrijgbaar in de winkel. Veel brunchplezier.

De lekkerste producten van La Place voor de paasbrunch

Bekijk het La Place assortiment

Extra voordelig dit seizoen

Ieder seizoen kun je bij Jumbo profiteren van een groot aantal Seizoensaanbiedingen. Uiteraard gaat het om producten die bij het seizoen passen. Ook voor jouw paasbrunch zijn er extra voordelige en lekkere producten. Wat dacht je van gerookte zalm? Lekker op een bagel, door je salade of als garnering in je soep. En bij aankoop van een pakje Wapenaer kaasplakjes krijg je een extra pak gratis: handig én lekker voor op tafel tijdens de paasbrunch. Ook aan lekker en voordelig kopje koffie of thee is gedacht: je krijgt 25% korting op La Place koffie en thee.

Bekijk alle Seizoensaanbiedingen

Prijzenpakkers op tafel

Bij de verkiezing Beste Product van het Jaar 2018-2019 is Jumbo acht keer in de prijzen gevallen. De versgebakken kaiserbroodjes, de La Place kruidenroomkaas en Jumbo ovengebakken kipfilet zijn een aantal van die prijswinnaars en ze vormen toevallig ook nog eens een heerlijke, klassieke smaakcombinatie. Perfect voor je paasbrunch!

Bekijk alle prijswinnaars

Recepten paasbrunch

Tijdens de paasbrunch kun je de tafel vol zetten met verse broodjes, beleg, salades en sapjes. Maar je kunt ook de keuken induiken om bijzondere gerechten te bereiden om er zo een extra feestelijke brunch van te maken. Wat dacht je van een quiche, zelfgemaakte soep of culinair hapje?

Voordelige paasbrunch

Wil je een beetje op de kosten letten tijdens de paasbrunch? Dat snappen we. Bij Jumbo betaal je altijd de laagste prijs, maar er zijn ook nog Seizoensaanbiedingen, Kies & Mix-aanbiedingen en Altijd lage prijs producten. Met zoveel voordeel tover je voor een kleine prijsje veel lekkers op tafel.

Brunch met kinderen

Paashaasoortjes op. Mooiste outfit aan. En genieten maar met die kleintjes. Kinderen vinden het hartstikke leuk om zelf te mogen kiezen van de volle brunchtafel. Als je ervoor zorgt dat het er leuk uitziet en ze tussendoor eieren mogen versieren, dan heb je geen kind aan ze.

Activiteiten voor de kinderen tijdens de Paasbrunch

Tafelkleed kleuren
Leg een papieren tafelkleed op tafel en laat de kinderen lekker tekenen. Er zijn speciale kleurplaten, maar een blanco papieren tafelkleed is ook leuk. Laat de creativiteit maar stromen.

Spiesje prikken
Laat de kleintjes zelf lekkere spiesjes samenstellen tijdens de brunch. Zorg voor een goede mix van stukjes groente, fruit en misschien nog een lekker schuimpje er tussen.

Paaseieren versieren
Met verf, stickertjes en veertjes kun je helemaal los gaan op het versieren van de paaseieren. Het is ook leuk om echt mannetjes en vrouwtjes te maken van de eieren en ze een zelfbedachte naam te geven.

Culinaire paasbrunch

Trek jij graag alles uit de kast voor de lekkerste gerechtjes en wil je ook nog dat het er prachtig uitziet? Met deze culinaire recepten trakteer je jouw tafelgasten op een bijzondere paasbrunch.

Makkelijke paasbrunch

Een paasbrunch verzorgen hoeft helemaal niet veel werk te zijn. Ga voor gemak en bestel alles wat je nodig hebt via Jumbo.com of de handige app. Zo hoef je niet te sjouwen met je boodschappen. Ook zijn er genoeg lekkere producten die Jumbo al voor jou gemaakt heeft. Die kun je zo op tafel zetten. Tadaaa!

Bubbelen maar

Bij een culinaire brunch hoort ook een glaasje bubbels. Proost, op Pasen!

Meer bubbels

Meer paasinspiratie?

Alles om Pasen te vieren

Paasrecepten Paasontbijt Paasdiner Ei hoort er bij Paas BBQ