Loading...

Paasdiner
Om lekker lang te tafelen

Alles voor een feestelijk paasdiner

Ontdek het assortiment Bekijk alle dinerrecepten

Uitgebreid dineren tijdens Pasen

Maak een uitgebreid paasdiner. Lekker de hele dag in de keuken en er daarna van genieten. Wil jij van het paasdiner iets speciaals maken? Bij Jumbo vind je alles voor een heerlijk paasdiner. Ga jij voor een paasgourmet of een uitgebreid diner?

Ontdek het assortiment

Maak je paasdiner compleet met bekroonde wijn

Een heerlijk paasdiner komt nog beter tot zijn recht met een bijpassend glaasje wijn. In ons uitgebreide wijnassortiment vind je altijd een perfecte wijn voor jouw paasdiner. En deze wijnen zijn zelfs bekroond, dus echte toppers.

Ontdek onze bekroonde wijnen

De lekkerste paasdiner recepten

Bekijk meer recepten

Alles voor een geweldig paasdiner

Met het uitgebreide en voordelige paasassortiment grijp je bij Jumbo nergens op mis. Maak het jezelf extra makkelijk door je boodschappen online te bestellen.

Ontdek het assortiment

Meer paasinspiratie?

Alles over Pasen Paasontbijt Paasbrunch Gourmet Paaseitjes Ei hoort erbij

Samen aan het paasdiner

Bij Jumbo helpen we je graag een succes te maken van je paasdiner. Of je nu voor een eenvoudig of culinair diner gaat, met vis, vlees of vegetarisch: voor ieder paasdiner haal je alles bij Jumbo. Kies voor de luxe producten van La Place als je van je paasdiner echt iets bijzonders wil maken. Ze zijn dit seizoen extra feestelijk geprijsd.

Wat ga jij maken voor het paasdiner? Eén of meerdere gangen? Of gezellig gourmetten? We inspireren je graag met de lekkerste paasrecepten. Van voorgerecht tot dessert en van makkelijk tot wat ingewikkelder. Ontdek ook de paasrecepten van Smulweb. Ook hebben we verrassende recepten voor in je gourmetpannetje. En heb jij al de eerste asperges van ‘t seizoen geproefd? Passen ook perfect bij je paasdiner.

Benieuwd naar het paasassortiment en nieuwste recepten? Blader door de paasfolder en het Hallo Jumbo Magazine.