Loading...

Paasdiner: samen Pasen vieren aan tafel

Een paasdiner is een gezellige, maar bovenal heerlijke manier om Pasen te vieren. Een mooie gelegenheid om uit te pakken in de keuken, te kiezen voor iets luxere producten en de tafel mooi te dekken in paasstijl met de vrolijke paasversiering van Jumbo. Dat wordt een avond genieten met familie en vrienden. Met een lekker wijntje er bij. En een lekker lang paasweekend leent zich uitstekend om eens wat langer de keuken in te duiken. Jumbo inspireert je graag met mooie, niet te moeilijke recepten, zodat je in een handomdraai feestelijke gerechten op tafel kunt toveren!

Gourmetten

Een gourmetstel op tafel doet het altijd goed tijdens de paasdagen. Ieder zijn eigen gezellige pannetje met lekkers en niemand die uren in zijn eentje in de keuken staat. Bij Jumbo hebben we lekkere en handige gourmetmini’s: kleine bakjes met gesneden groenten, vlees en visspiesjes. Rondom Pasen zijn deze mini’s volop verkrijgbaar en extra voordelig: voor 5 bakjes betaal je maar 10 euro. Zo stel zelf je een heerlijke, makkelijke en voordelige gourmet samen. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide gourmetassortiment.

Prachtige producten voor je paasdiner

Net zoals met iedere feestdag, wil je ook met Pasen iets bijzonders op tafel zetten. Jumbo heeft de mooiste producten waar iedereen van smult.

Bekijk alle paasrecepten

Aardappelroosjes met zeezout

Op zoek naar een bijzonder bijgerecht voor je paasdiner? Deze aardappelroosjes zien er fantastisch uit en zijn nog lekker ook. In deze video leggen we stap voor stap uit hoe je ze maakt.

Bekijk alle bijgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten met vlees

Bekijk alle hoofdgerechten met vlees

Hoofdgerechten met vis

Bekijk alle hoofdgerechten met vis

Vegetarische hoofdgerechten

Bekijk alle vega hoofdgerechten

Nagerechten: een zoete afsluiter

Bekijk alle nagerechten

Paasproeverij: kleine gerechtjes om te delen

Wil je een keer iets anders doen dan een 3-gangen diner? Maak er dan een culinaire paasproeverij van. Maak meerdere kleine gangen, zodat je gasten lekker veel kunnen proeven. Zo kun je ook heel eenvoudig je gasten een paar gerechten mee laten nemen, zodat je er niet te veel werk aan hebt.

Meer paasinspiratie?

Alles om Pasen te vieren

Paasrecepten Paasontbijt Ei hoort er bij Brunchtips Paas BBQ