Loading...

Het paasontbijt: de smakelijke start van Pasen

Niks zo gezellig als samen aan de ontbijttafel genieten van een heerlijk paasontbijt. Versier de tafel met mooie servetten, chique glaasjes en prachtige lentebloemen. Afgebakken broodjes en croissantjes, het lekkerste beleg, vers fruit en een eitje maken het paasontbijt compleet. Na al dat lekkers heb jij genoeg energie om op zoek te gaan naar paaseieren. Of om ze te verstoppen natuurlijk. En ben je niet zo’n vroege vogel? Dan ga je toch gewoon voor een lekker luie paasbrunch. Ook daar hebben we veel handige tips voor.

Toppers van La Place maken paasontbijt compleet

Ook voor die heerlijke producten van La Place ga je naar Jumbo. Het zijn iets luxere producten die je paasontbijt extra speciaal maken. We hebben alvast vijf toppers voor je geselecteerd: La Place koffieproducten, beenham, kruidenroomkaas, smoothies en het krokantje, een heerlijk brood dat alleen vers in de winkel te verkrijgen is.

Bekijk alle La Place-producten

Prijzenpakkers op tafel

Bij de verkiezing Beste Product van het Jaar 2018-2019 is Jumbo acht keer in de prijzen gevallen. De versgebakken kaiserbroodjes, de La Place kruidenroomkaas en Jumbo ovengebakken kipfilet zijn een aantal van die prijswinnaars en ze vormen toevallig ook nog eens een heerlijke, klassieke smaakcombinatie. Perfect voor je paasbrunch!

Bekijk alle prijswinnaars

Kookvideo: Ei pocheren?

Een eitje is onmisbaar bij je paasontbijt. Natuurlijk kun je een ei koken of bakken, maar een gepocheerd ei is pas écht een feestje. Bekijk in de video hoe je in een paar stappen een ei pocheert. Het is makkelijker dan je denkt.

Omelet, ei koken of bakken? Dat doe je zo!

Ontbijtrecepten met ei

Croissantje, maar dan anders

Ontbijtrecepten met zuivel

Bekijk alle ontbijtrecepten

Meer paasinspiratie?

Alles om Pasen te vieren

Paasrecepten Paasdiner Ei hoort er bij Brunchtips Paas BBQ