Loading...

Sinterklaas

Alles om een heerlijk avondje te vieren

Bestel lekkernijen

Alles voor Sinterklaas

Vol verwachting klopt ons hart! Op 5 december is het tijd voor een avondje genieten. Sinterklaas is een feest voor jong en oud. Met ons speciale assortiment van lekkernijen zoals pepernoten, gevulde speculaas, marsepein en die verrukkelijke chocoladekruidnoten is het feest compleet. Ook hebben we geweldige Sinterklaas recepten, zodat het écht een heerlijk avondje wordt. Geniet er van!

Heerlijk avondje gourmetpret

Alles voor gourmet >

Zelf kruidnoten bakken

Bekijk de video >

Bakken met speculaas

Bekijk recepten >

Samen aftellen met het Hallo Jumbo Magazine

Het nieuwe Hallo Jumbo Magazine staat volledig in het teken van Sinterklaas. Samen tellen we zelfs af met een aftelkalender vol leuke tips en weetjes naar 5 december. Heb je de mooie kleurplaat ook al gezien? Zo kom je helemaal in de stemming.

Blader door Hallo Jumbo Download de kleurplaat

Recepten voor een heerlijk avondje

Meer recepten voor Sinterklaas

Zijn het nou kruidnoten of pepernoten?

Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen kruidnoten of pepernoten? We leggen je graag uit wat de verschillen zijn tussen deze twee decemberlekkernijen. In de structuur, de vorm én de smaak.  

Bekijk de verschillen

Hartverwarmende chocolademelk

Meer chocolademelk recepten

Van Sint voor jou

Bak zelf lekkere kruidnoten of haal strooigoed bij jouw Jumbo Vul een weckpot met pepernoten, snoepjes en chocolaatjes Download een label op jumbo.com/versierhulp en print deze Bind het labeltje vast aan de weckpot Verras iemand met dit lekkere én leuke 5 december cadeautje
Download het label