Loading...

Slijterij

Meer dan 250 soorten sterke drank

Bekijk het assortiment

Uitgelicht

Heerlijke cocktails

Alle dranken voor een lekkere cocktail in één keer in je mandje. Dat is nog eens leuk boodschappen doen! Zo weet je zeker dat je niks vergeet.

Trend van dit jaar: Espresso Martini

Een klassieker onder de cocktails is bezig met een opmars: de espresso martini. Dit verfrissende drankje uit de jaren ‘80 combineert het beste van twee werelden. Anders dan de naam je doet denken, is deze cocktail geen mix van espresso en martini, maar van espresso, vodka en koffielikeur. 

Meer over Espresso Martini

Handige lijstjes

Ben je op zoek naar speciaalbier, de boodschappen voor een mannenavond of de nieuwste producten in het slijterij assortiment? We helpen je graag met onze handige lijstjes. 

Bekijk alle lijstjes >

Scotch Hot Chocolate maken in 4 stappen

Ken je de Scotch hot chocolate al? Dit verwarmende drankje is perfect voor de koude winterdagen en helemaal niet moeilijk om te maken! 

Dit heb je nodig:
  • 600 ml volle melk
  • 4 el cacao
  • 4 el suiker
  • 200 ml Talisker 10 years old whiskey
  • 12 marsmallows
Zo maak je het:
Verwarm de melk in een steelpan. Verdeel de cacao en suiker over 4 mokken of hoge glazen. Voeg in elke mok of elk glas 1 el whisky toe en roer met lepel tot een glad mengsel. Schenk er al roerend de rest van de whisky bij.  Voeg warme melk toe en roer goed door. Leg de marshmallows op de hot chocolate. Rooster de marshmallows met de brûléebrander en serveer

Leuk om cadeau te doen

Bestel je iets uit het slijterij assortiment om cadeau te doen? Bestel dan de wijntas mee! Een leuke manier om iemand te verrassen.

Bekijk cadeauverpakkingen

Online slijterij met 250 soorten sterke drank

Bestel jouw favoriete drank of likeur bij Jumbo. In onze online slijterij haal je jouw favoriete sterke drank. Bestel een lekkere borrel online of haal een feestelijk likeurtje bij een Jumbo winkel met slijterij in de buurt. Met al die verschillende soorten drank kun je heerlijke cocktails maken. Maar een fles drank is ook een leuk cadeautje, gewoon lekker voor bij de koffie of als aperitief. Kies jij voor een whisky, wodka, rum, gin of likeur? Bestel of haal jouw favoriete drank in de online slijterij of bij een Jumbo winkel bij jou in de buurt. Proost!

De juiste gin kiezen

Gin kun je indelen in zes verschillende smaakprofielen en bij elke soort gin past ook weer een bepaald soort tonic. De juiste tonic is een echte aanvulling op de smaak van je gin en overheest niet. Bekijk hier de zes smaakprofielen en kies de gin uit het juiste smaakprofiel.

Bekijk alle gin

Hallo slijterij

Proost op het voorjaar! Heb jij de nieuwe slijterij folder al gezien? Ontdek ook de lekkere recepten in dit gratis magazine. Dat wordt genieten met een heerlijk drankje.

Bekijk het magazine

Recepten uit het magazine

Desserts met een likeur

Sterke drank is niet alleen lekker om op te drinken. Het kan ook heel goed als ingrediënt voor het eten worden gebruikt. Hieronder vind je voorbeelden van heerlijke recepten met vleugje alcohol erin verwerkt.

Onze favoriete cocktail recepten

Bekijk alle cocktail recepten

Populaire flessen sterke drank & likeuren

Hieronder vind je een populaire soorten drank en likeuren uit onze online slijterij. Staat jouw fles er niet tussen? Bekijk dan het hele assortiment.

Bekijk het assortiment sterke drank

Benieuwd of jouw jumbo een slijterij heeft?

Het kan voorkomen dat jouw dichtstbijzijnde Jumbo geen slijterij heeft. Hieronder vind je een overzicht van winkels met een slijterij. Daarnaast bestel je eenvoudig een fles online.

Bekijk de winkels met een slijterij