Loading...

Kerstsoep

Soep met een feestelijk tintje

Bekijk alle recepten

Geniet van soep tijdens het kerstdiner

Een pan die zachtjes pruttelt op het vuur, terwijl jij rustig kletst met je gasten of alvast aan de slag gaat met één van de andere gerechten. Soep is een ideaal onderdeel van je kerstmenu: makkelijk voor te bereiden en qua smaak kun je alle kanten op. Serveer het in een mooi glaasje of kommetje en maak het af met feestelijke garnering, zoals verse kruiden. Soep doet het goed bij zowel een kerstlunch, -brunch als –diner. En heb je wel eens gedacht aan een klein soepje als amuse? Of geniet van een lekkere kom soep na een wandeling in de frisse buitenlucht.

Culinaire kerstsoepen

Met de kerstdagen wil je vaak net iets specialers dan normaal serveren. Met deze smaakvolle soepen maak je zeker indruk.

Bekijk alle feestelijke soepen

Heerlijk, makkelijk en toch zelf gemaakt

Bekijk alle soeppakketten

Koken als een echte chef met de pannen van MasterChef

Wil jij koken als een chef-kok? Spaar dan nu voor hoge kortingen op verschillende MasterChef pannen. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Met een volle spaarkaart kun je een pan naar keuze aanschaffen met een flinke korting, die wel tot 75 % kan oplopen.

Sparen kan van woensdag 7 oktober 2020 t/m dinsdag 26 januari 2021.

Bekijk de actie

Kookvideo: Soep of saus binden

Een gebonden soep maken? Heerlijk! We leggen je in deze video uit hoe je dit doet.

Zo bind je soep of saus

Traditionele soepen

Ga je toch liever voor de meer vertrouwde smaken, zoals tomatensoep, champignon- of kippensoep, maar wil je wél iets bijzonders op tafel zetten? Met onderstaande recepten laat jij je gasten heerlijk genieten.

Tips voor een goede soep

Een bouillon als basis? Of toch liever een gebonden soepje? Deze video’s helpen jou de perfecte soep klaar te maken.

Handige kerstlijstjes

Met onze makkelijke kerstlijstjes ga je relaxed de feestdagen in, want je doet zo extra snel boodschappen voor ieder kerstmoment.

Kies voor gemak

Een compleet kerstmenu verzorgen kan soms veel van je vragen. Heb je het al druk genoeg? Kies dan één van onderstaande kant-en-klare producten, waarmee je toch een luxe soep serveert.

Kerst soep

Een kerstmenu is niet compleet zonder een overheerlijke soep. Kies een specialere soep dan normaal en serveer het eens op een andere manier, zoals in een mooi glaasje. Of ga voor een traditionele soep, maar maak er toch iets feestelijks van met bijvoorbeeld verse kruiden als garnering. Wij helpen je graag aan inspiratie voor de lekkerste kerstsoep.

Bij soep denk je al snel aan een voorgerecht of een tussengerecht. Maar je kunt het ook in hele kleine porties serveren als amuse. Of maak van jouw favoriete kerstsoep een onderdeel van een feestelijke brunch of lunch. Je kunt in ieder geval alle kanten op met soep. Zelfgemaakte soep is natuurlijk het lekkerst. Maar heb je niet zo veel tijd of zin om lang in de keuken te staan? Dan hebben we ook en ruime keuze aan kant-en-klare soepen, waaronder verschillende verse varianten.

Meer inspiratie voor een geweldige kerst

Stel een heerlijk kerstmenu samen met onze lekkere recepten en uitgebreide kerstassortiment.

Alles over kerst Voorgerechten Hoofdgerechten Desserts Borrel Gourmet