Loading...

Hutspot vroeger en nu

Hoe bereid jij deze smakelijke stamppot?

De lekkerste recepten voor hutspot

Een heerlijke Hollandse stamppot is de hutspotstamppot. Je vindt bij Jumbo de lekkerste recepten voor deze traditionele stamppot. Naast onderstaande recepten zijn er natuurlijk nog veel meer manieren en ingrediënten voor een verrassende stamppot met peen en uien.  Serveer met een smakelijke gehaktbal of rookworst en verras iedereen met dit kleurrijke gerecht!

Hutspot zoals vroeger

Hutspotstamppot met pittige rookworst

Op een winterse dag is niets zo lekker als deze hutspotstamppot met pittige rookworst. Zet in een handomdraai dit lekkere gerecht op tafel!

Bekijk het recept >
Hete bliksem van hutspot met een filetlapje

Een bijzonder gerecht serveren? Probeer dit recept van Jumbo en verras je tafelgasten. Dat wordt genieten!

Bekijk het recept >
Hutspot met draadjesvlees

Draadjesvlees smaakt niet alleen erg lekker, maar ruikt ook nog eens heerlijk. Dit smakelijke recept prikkelt gegarandeerd al je zintuigen!

Bekijk het recept >

Hutspot zoals nu

Ovenhutspot

Dit verrassende recept geeft een nieuwe draai aan de traditionele hutspotstamppot. Kost weinig tijd, is simpel te maken en o, zo lekker!

Bekijk het recept >
Geroosterde hutspotgroente met krieltjes en geitenkaas

Gebruik hutspotgroente om een origineel gerecht te bereiden. Met geitenkaas en krieltjes zet je een vernieuwend gerecht op tafel.

Bekijk het recept >
Plaattaart met hutspotgroente en komijn

De bijzondere smaak van komijn in combinatie met hutspotgroente maken van dit gerecht een heuse lekkernij. Probeer het nu zelf!

Bekijk het recept >

Meer hutspot recepten

Bekijk alle hutspot recepten