Pompoenstamppot recepten & tips

Pompoenstamppot is het perfecte gerecht voor het najaar. Want de seizoenen voor stamppot en pompoen lopen nagenoeg gelijk. Op zoek naar een lekker pompoenstamppot-recept? Ontdek het lekkerste recept voor pompoenstamppot bij Jumbo!

Snel naar

Kies een recept voor pompoenstamppot Favoriet recept: pompoenstamppot met walnoot Boodschappen voor je stamppot met pompoen Nog meer ideeën voor pompoen in de stamppot Kookvideo: pompoenhutspot-ovenschotel

Kies een recept voor pompoenstamppot om van te smullen

Met pompoenstamppot kun je eindeloos variëren. Maak bijvoorbeeld een stamppot met pompoen en notenballetjes, met tijm en kruidige kippenbouten of met walnoot en saucijs. Laat je inspireren door de pompoenstamppot recepten van Jumbo.

Handige lijstjes voor je stamppot met pastinaak

Jumbo maakt het je graag makkelijk. Voor welke stamppot je ook kiest, van hete bliksem en groene kool-stamppot tot pompoenstamppot: met onze handige lijstjes doe je snel je boodschappen.

Boodschappen voor je pompoenstamppot

Van de pompoen tot de kruimige aardappel. Bestel alle ingrediënten voor je favoriete pompoenstamppot-recept direct online. Ook handig: het maaltijdpakket voor pompoenstamppot van Jumbo.

Ontdek het volledige assortiment

Nog meer ideeën voor een stamppot met pompoen

Pompoenstamppot met spekjes

Zoals bij alle stamppotrecepten is de combinatie pompoenstamppot met spekjes ook een regelrechte aanrader. Bereid het basisrecept voor pompoenstamppot. Bak 125 g gerookte spekjes in een koekenpan zonder olie of boter binnen 6-8 min. krokant. En schep door de stamppot heen. Zalig!

Koolhydraatarme stamppot pompoen

Op zoek naar een koolhydraatarm pompoen-stamppot recept? Vervang de aardappelen in hun geheel of voor een deel door knolselderij. Dit ingrediënt is gepureerd net zo lekker, maar bevat een stuk minder calorieën én minder zetmeel dan de kruimige aardappelen.

Meer koolhydraatarme stamppot-recepten >

Pompoen-preistamppot

Ook lekker: pompoen-preistamppot voor een extra bite. Vervang de hutspotgroente in dit recept voor stamppot met prei en honingbacon door 1 ui en 400 g pompoenblokjes. Serveer naast honingbacon bijvoorbeeld ook eens met geitenkaas en smullen maar!

Vegetarische pompoenstamppot

Met vegetarische pompoenstamppot kun je alle kanten op. Maak bijvoorbeeld een pompoenstamppot met feta, met notenballetjes en pompoenpitten of met een van de andere vleesvervangers. Zoals vegan balletjes, een vegan hamburger of vegetarische braadworstjes.

Bekijk alle vegetarische pompoenstamppot-recepten >

Kookvideo: pompoenhutspot ovenschotel

Een zachte pompoenstamppot met een bite. Dat maak je eenvoudig met dit recept voor een pompoenhutspot crumble. Haal de juiste boodschappen in huis en kook gezellig mee met Roberta. Dan schuif je deze machtige maaltijd binnen 15 minuten in de oven. Even bakken en smullen maar!.

Bekijk dit pompoenhutspot recept

Ook lekker: pompoenstamppot met spruitjes

De ideale manier om je kinderen spruitjes te leren eten? Maak pompoenstamppot met spruitjes. Met de zoete smaak van pompoen, het zoute van de feta en het hartige van de braadworst breng je de bittere smaak van spruitjes perfect in balans. Ook voor volwassenen een feestje op het bord!

Bekijk dit pompoenstamppot recept

Nog meer stampen?

Met stamppot kun je eindeloos variëren. Ontdek hieronder onze andere lekkere stamppotten.

Alles over stamppot Andijviestamppot Bietenstamppot Boerenkoolstamppot Broccolistamppot Chinese kool-stamppot Groene kool-stamppot
Hete bliksem Hutspot Knolselderijstamppot Koolhydraatarme stamppot Paksoistamppot Pastinaakstamppot Pompoenstamppot
Preistamppot Raapstelen stamppot Rode kool stamppot Rucolastamppot Savooiekool stamppot Snijbonen stamppot Spinaziestamppot
Spitskoolstamppot Spruitjesstamppot Stel zelf je stamppot samen Vegetarische stamppot Witlofstamppot Zoete aardappel stamppot Zuurkoolstamppot

3 november 2020 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 27 juli 2022