Loading...

Paastaarten

Steel de show met deze taarten

Bekijk alle taartrecepten

Maak een speciale taart voor Pasen

Pasen is de perfecte gelegenheid om zelf een vrolijk gekleurde taart te maken. Een mooie aanvulling op je paasbrunch of lekker bij de koffie. Verras je familie of vrienden met zo’n prachtige paastaart. Ontdek onze feestelijke paastaart recepten.

10 x Paastaart recepten

Bekijk alle taartrecepten

Hartige paastaart? Maak een sandwichtaart

Ken je deze al? Een feestelijke taart van brood belegd met kip en avocado. Een geweldig recept voor de paasbrunch. Maak ook eens een sandwichtaart met jouw favoriete beleg. Varieer met gerookte kip, gerookte zalm, forel of maak een sandwichtaart met kaas en bacon.

Bekijk het recept

Geen tijd? Geen probleem!

Bij Jumbo kun je natuurlijk de lekkerste taarten halen. Dus als je geen tijd hebt, koop je gewoon een lekkere paastaart in onze winkel of bestel de taart online.

Paastaarten

Iedere taart kun je tijdens Pasen extra speciaal maken door ‘m te versieren met paaseitjes of er een chocolade paashaas bij te zetten. Maar er zijn ook speciale taartrecepten voor Pasen. Deze paastaarten zijn een perfecte aanvulling op je paasbrunch, bij de koffie of als dessert van je paasdiner.

Ben jij een creatieve kok? Dan kun je de taart versieren met zelfgemaakte paashaasjes of paaseitjes gemaakt van marsepein of fondant. Maak er een vrolijke taart van met kuikentjes, gras, bloemen en natuurlijk een paashaas. Geen tijd om een taart te bakken? Bestel dan een lekkere taart bij Jumbo.

Meer paasinspiratie?

Alles om Pasen te vieren

Paasrecepten Paasontbijt Paasdiner Ei hoort er bij Brunchtips Paas BBQ