Loading...

Alles voor een
onvergetelijke Vaderdag

Heerlijke cadeau's en de lekkerste recepten

Vaderdag 2020

Iedere derde zondag van juni vieren we Vaderdag in Nederland. Dit jaar valt Vaderdag op zondag 21 juni 2020. Op die dag worden alle vaders, opa’s, schoonvaders en bonuspapa’s goed verwend met een lekker ontbijt op bed, een gezellige bbq of een leuk cadeau. Weet je al wat jij gaat doen? Laat je inspireren door onze recepten en cadeaus voor een onvergetelijke Vaderdag. Natuurlijk mag een zelfgemaakte tekening of knutselwerk niet ontbreken.

Cadeau's voor de liefste papa

Op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? Bij Jumbo vind je zeker een leuke verrassing. Wat dat je van een speciaal biertje, een goede fles whisky, lekkere douchegel of een grote doos chocolade?

Bekijk alle producten voor Vaderdag

Geen 18, geen alcohol

Recepten voor Vaderdag

Ontbijt op bed

Meer ontbijtrecepten

Hamburgers bouwen

Speciaal voor papa gaan we burgers bouwen! Grill hamburgers in de pan of op de bbq en leg de tafel vol met toppings zoals cheddar, bacon, uien, tomaat, augurken en smeuïge sausjes.

De leukste Vaderdag activiteiten

Organiseer een bbq

Lekker grillen maar! Bij Jumbo vind je alles voor je bbq. Originele recepten, handige tips en heerlijk malse stukjes vlees en vis.

Laat je inspireren >
High beer

Geen kopje thee voor vader, maar gewoon genieten van verschillende soorten bier. Natuurlijk wel met bijpassende hartige hapjes.

Bekijk recepten >
Bakken maar

Ga met papa de keuken in en bak een verrukkelijke taart voor de hele familie. Natuurlijk kun je ook zelf een taart als verrassing maken.

Bekijk taartrecepten >