Loading...

Alles voor Valentijnsdag

Verras je geliefde met een heerlijke verrassing

Alles voor een romantische Valentijnsdag

Hoe ga jij jouw geliefde verrassen op Valentijnsdag? Op 14 februari is het de dag van de liefde. Hoe mooi om dan je partner, familie of goede vriend te laten weten dat je van ze houdt? Bij Jumbo vind je de lekkerste en leukste verrassingen. Ook romantisch: bak een heerlijke taart of proost samen met een zelfgemaakte cocktail. 

Lieve cadeautjes

Zeg het met bloemen

Een prachtige bos bloemen is de perfecte manier om je Valentijn mee te verrassen. En goed nieuws: op de bloemen van Jumbo krijg je 7 dagen vaasgarantie. De bloemen van Jumbo zijn ook handig online te bestellen.

Bekijk het assortiment bloemen

Romantische Valentijnsdag recepten

Je weet wat ze zeggen: de liefde van de man gaat door de maag. Maar die van de vrouw ook. Maak een uitgebreid ontbijt op bed, een uitgebreid diner of bak een taart.

Bekijk alle Valentijnsrecepten

Valentijnsdag tips

Cocktails shaken

Shake it baby! Samen aan de slag met de lekkerste cocktails en mocktails. Gezellig om te doen en natuurlijk geweldig lekker. Proost op de liefde.

Ontdek alle cocktailrecepten >
Met liefde gebakken

Ga lekker aan de slag in de keuken en bak vol liefde een taart of cake. Met een hartvorm heb je al een geweldige basis. Versier 'm met rood fruit of chocolade. 

Ontdek alle taartrecepten >
Ontbijt op bed

De allerbeste start van de Valentijnsdag? Een ontbijt op bed. Maak er een feestje van met verse croissants, fruit en misschien een bubbeltje. Bruisend van de liefde de dag in.

Bekijk alle ontbijtrecepten >

Valentijnsdag bij Jumbo

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, iets lekker of een romantische kaart. Valentijnsdag wordt wereldwijd gevierd op 14 februari. Bij Jumbo vind je alles om de liefde te vieren. In de winkel vind je leuke cadeautjes zoals een douchegel, bodylotion, magazine of heerlijke bonbons. Ook voor prachtige bloemen ben je bij Jumbo op het juiste adres.

Wil je zelf aan de slag voor je Valentijn? Ontdek dan alle romantische recepten van Jumbo. Want liefde gaat natuurlijk door de maag. Bak bijvoorbeeld een heerlijke appeltaart voor Valentijnsdag, shake een zelfgemaakte cocktail of bereid een uitgebreid diner. Wil je jouw partner een handje helpen in het huishouden? Bestel dan je boodschappen online en laat ze thuisbezorgen. Zo houden jij en je Valentijn meer tijd over voor elkaar.