Loading...

Zo regel jij de eerste verjaardag van jouw kind

Wat een mijlpaal! Als je kindje 1 jaar wordt, dan realiseer je je vaak wat een bijzonder jaar je achter de rug hebt. Soms best zwaar, maar oh zo mooi. Natuurlijk vier je de eerste verjaardag van je kind met je familie en liefste vrienden. Jumbo helpt je hier graag mee.

Haal bij Jumbo gezellige slingers, ballonnen en bloemen om het huis te versieren voor de jarige job. En denk er aan om snackjes te kopen voor de allerkleinsten, zoals die zachte maisfingers. Geniet van deze bijzondere dag.

Recepten voor de kleinste gasten

Boodschappen voor deze bijzondere mijlpaal

Bekijk meer feestelijke producten

Activiteiten voor een eerste verjaardag

Taartmoment

Een mooie taart met een kaarsje, de jarige met de hele familie eromheen en zingen maar. Geef iemand (of meerdere mensen voor een grotere kans op succes) de taak om dit bijzondere moment vast te leggen. Voor de jarige is het vaak de eerste kennismaking met taart. Laat hem of haar lekker kliederen tot de slagroom van oor tot oor zit. Tip: bescherm de zorgvuldig uitgekozen verjaardagskleertjes met een schort.

Wensenbox

Hoe bijzonder een eerste verjaardag ook is: de jarige snapt er nog niet zoveel van. Ook herinnert de kleine zich deze mijlpaal niet. Hoe leuk is het dan als iedereen een boodschap voor de jarige opschrijft, die hij of zij later terug kan lezen? Knutsel of koop een mooi kistje en laat alle gasten hun speciale wens erin stoppen. Mooi cadeautje voor als je kind 10 jaar wordt.

Baby-proof speelhoek

Grote kans dat jouw kind niet de enige dreumes op het feestje is. Je kunt ze geen moment uit het oog verliezen. Creëer daarom een baby-proof hoekje: leg in een hoek een groot, zacht kleed met speelgoed erop en een paar stoelen ernaast voor de ouders. Gooi er een paar ballonnen tussen, succes gegarandeerd! Blaas ze alleen niet te hard op, zodat ze niet meteen knappen in die kleine knuistjes.

Blaas het kaarsje maar uit…

Ontdek meer taarten

Onmisbare boodschappen voor een eerste verjaardag

Diksap, soepstengels, cake, stukjes zacht fruit en snoetenpoetsers? Haal alles in huis voor je feest.

Bekijk het handige lijstje voor een kinderfeest >