Loading...

Alles voor een prinsessenfeest

Natuurlijk wil jouw dochter als een prinsesje behandeld worden. En op haar feestje, mag dat ook zeker. Kroontje op. Jurkje aan. En stralen maar. Dat begint al bij de uitnodiging. Bij Jumbo heb je namelijk speciale Frozen-uitnodigingen.

We helpen je graag om er een onvergetelijk feestje van te maken. Versier het huis met mooie prinsessen-slingers, ballonnen en bloemetjes. En de tevreden gezichtjes, worden de kroon op je werk.

Prachtige recepten voor echte prinsessen

Met deze boodschappen maak je de prinses blij

Bekijk meer decoraties

Vorstelijke activiteiten voor je prinsessenfeestje

Prinsessen high tea

Tea-time, ladies. Roze cakejes, kleine kopjes thee en mini-sandwiches met gerookte zalm. Een high tea is de perfecte activiteit voor de prinsesjes. Versier de tafel met bloemetjes en beleg een etagère vol met lekkers. 

Sing-a-long met Elsa, Ariël en Vaiana

De dresscode voor het feestje is natuurlijk: Disney-prinses. Laat de meisjes de bekende liedjes zingen van die knappe prinsessen en sierlijke dansjes maken. ‘Laat het los, laat het gaan…’ (tip: maak er een filmpje van).

Cupcakes versieren

Daar kan vast nog wel een aardbei of snoepje op. Maak samen cupcakes en laat de prinsessen deze zelf versieren. Bij Jumbo vind je alles voor de lekkerste cupcakes, fondant en roze en zoete versiersels. 

Zelf traktaties maken voor de prinsesjes

Ontdek meer traktaties