Loading...

Zo regel jij een sportief kinderfeestje

Is jouw kind ook dol op rondrennen, bewegen en sportieve spelletjes? Organiseer dan een sportief kinderfeestje. Zo kan iedereen lekker zijn energie kwijt. Wij helpen je mee om een feestje te organiseren waar alle kindjes blij van worden.

Wil jij dat iedereen fanatiek meedoet? Zet dan een leuke of lekkere prijs op het spel. Haal medailles bij Jumbo of zorg voor een schatkist met traktaties voor iedereen. Klaar voor de strijd? Go!

Lekkere recepten voor een sportief kinderfeestje

Met deze boodschappen is iedereen een winnaar

Bekijk meer decoraties

Activiteiten voor je sportieve kinderfeest

Straatvoetbaltoernooi

Organiseer een klein straatvoetbaltoernooi. Het enige wat je nodig hebt is een voetbal en twee goals. Ga naar een leuk en veilig pleintje en speel korte wedstrijdjes. Er is geen vaste keeper en geen vaste rollen. Freestyle voetballen. Dat wordt zéker scoren.

Apenkooien

Huur een gymzaal en zet een apenkooiparcours op. En ja, je mag er zelf gerust even doorheen zwieren. Ook is het een idee om in de gymzaal paaltjesvoetbal te spelen of tikkertje. Tip: neem een boxje mee, zodat je wat leuke muziek aan kunt zetten.

Zwemmen

Alle kindjes hun zwemdiploma? Dan kun je gerust een zwemfeestje organiseren. Laat de kinderen van de glijbaan gaan en lekker hun eigen gang gaan in het water. Neem zelf voldoende lekkers mee, want van al dat gespartel in het water krijgen ze honger.

Sportieve ouders maken zelf traktaties

Ontdek meer traktaties