Loading...
< Ontdek het verhaal van onze tilapia

Partners

Regal Springs

Regal Springs speelt al meer dan 30 jaar een belangrijke rol in de maatschappelijk verantwoorde productie van tilapia in Indonesië. Met het Regal Springs WE CARE duurzaamheidsprogramma streeft het bedrijf naar verantwoorde productie van tilapia met respect voor het milieu, de natuurlijke hulpbronnen en de directe omgeving. Regal Springs investeert bijvoorbeeld in het bijhouden en meten van de kwaliteit van het water in het Tobameer. Om een duurzame tilapia productie te behouden, is samenwerking met de lokale bevolking en gemeenschappen bovendien erg belangrijk. Regal Springs ondersteunt 27.000 banen wereldwijd, financiert scholen en medische klinieken en steunt onderzoeksprojecten en het hoger onderwijs. Regal Springs was bovendien de eerste die werd gecertificeerd door de Aquaculture Stewardship Council (ASC). Het logo van dit keurmerk zie je terug op onze verpakking.

Meer informatie over Regal Springs

Seafood Connection

Seafood Connection is een toonaangevende leverancier van diepgevroren visproducten. Het is hun missie om verantwoord gevangen en geproduceerde visproducten op de markt te brengen, verwerkt door mensen met liefde voor het vak. Deze ketenpartner geeft consumenten graag meer vertrouwen in het eindproduct, zodat zij uiteindelijk zorgeloos kunnen genieten van de heerlijke smaak van duurzaam gekweekte tilapia. 

Meer informatie over Seafood Connection

Mayonna

Ketenpartner Mayonna, gevestigd in vissersdorp Spakenburg, is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige visproducten. Mayonna wil zoveel mogelijk transparantie geven aan klanten en consumenten. Een bekende interne slogan bij Mayonna is: Samen sterker, slimmer, beter. Door informatie van de keten te delen, kan de keten samen steeds duurzamer en slimmer inkopen en de consument beter informeren.  Jonge generaties zijn zich steeds meer bewust van hun verantwoordelijkheid voor dier en milieu en willen meer inzicht in de herkomst van hun eten. Mayonna speelt hier graag een rol in. 

Meer informatie over Mayonna

SIM

Supply chain Information Management (SIM) is de technologiepartner die ervoor zorgt dat de data van supply chain partners, de producten en de batches tijdig, nauwkeurig en volledig zijn. Dit is zichtbaar voor alle partners in de keten, inclusief de consument.

De rol van SIM is om de discussie en consensus te vergemakkelijken tussen de supply chain partners, met name over welke gegevens met welke supply chain partners gedeeld moeten worden. SIM ontwerpt en ontwikkelt haar eigen blockchainoplossing. Wij vullen ook de functie in van een projectmanager om een efficiënte coördinatie van de implementatie te garanderen.