Hallo kwaliteit, voor een Altijd Lage Prijs

Boodschappen doen hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Jumbo vind je honderden dagelijkse boodschappen voor een Altijd Lage Prijs. Deze producten zijn niet alleen laag geprijsd, maar ook altijd van kwaliteit. Dat scheelt nogal wat op je kassabon en dus in je portemonnee. Voordelig, gevarieerd én gezond koken? Makkie! Dat doe je ook met onze Altijd Lage Prijs-producten. Je herkent de producten eenvoudig aan de Altijd Lage Prijs pijl. Zo kies jij gemakkelijk voordelige producten tijdens het boodschappen doen.

Bekijk alle Altijd Lage Prijs-producten

Koken tegen Altijd Lage Prijzen

Gevarieerd en lekker koken voor een klein prijsje? Met de Altijd Lage Prijs producten zet je gemakkelijk een voordelige maaltijd op tafel. Laat je inspireren door een greep uit onze recepten die je volledig met Altijd Lage Prijs producten kunt maken.

Bekijk alle budget recepten

Handige lijstjes voor extra veel voordeel

Bekijk alle lijstjes

Een selectie uit ons Altijd Lage Prijs-assortiment

Bekijk alle Altijd Lage Prijs-producten

Koken en Knoeien

In ‘Koken en Knoeien’ koken Tobias Camman & Daan Boom stap voor stap gerechten. Deze recepten maak je gewoon met onze Altijd Lage Prijs producten, hartstikke voordelig en lekker!

Koken en Knoeien Altijd Lage Prijs editie

Tomatensoep & Panbrood

Daan's lievelingspasta

Garnalen loempia

Meer inspiratie & tips

Food

Wist je dat diepvriesgroenten evenveel vitaminen en mineralen hebben als verse groenten? Dus ga lekker koken met groenten uit de vriezer.

Food

Dat een lekkere maaltijd niet duur hoeft te zijn, laten deze recepten wel zien. Sowieso betaal je bij Jumbo altijd de laagste prijs.

Food

Een keer de koelkast leegmaken? Zo maak je van je restjes nog een heerlijk en meer dan compleet gerecht. Ontdek de recepten.

Food

Vegan eten uitdagend en duur? Nee joh! Onze makkelijke vegan recepten zijn ook geschikt voor een klein budget.

*De prijzen per persoon in deze rubriek zijn circa prijzen en afhankelijk van het moment van aankoop.