Loading...

De goedkoopste bij jou in de buurt

Dankzij de Laagsteprijsgarantie

Bekijk aanbiedingen

Elke dag euro's goedkoper

Een van Jumbo's 7 Zekerheden is dat we euro's goedkoper zijn dan onze concurrenten. Door onze voordelige aanbiedingen, de laagsteprijsgarantie en producten met een Altijd Lage Prijs verzekeren we je ervan dat je bij Jumbo altijd het goedkoopste uit bent. Bovendien kun je momenteel van extra voordeel genieten dankzij de Ouderwets Lage Prijzen ter ere van ons 100-jarig bestaan. Daarover lees je hieronder meer.

Laagste prijs garantie

Laagsteprijsgarantie, gegarandeerd de laagste prijzen

Dankzij Jumbo’s unieke Laagsteprijsgarantie weet je zeker dat je boodschappen doet bij de goedkoopste supermarkt bij jou in de buurt. Verlaagt een andere supermarkt zijn prijzen? Dan passen wij de prijzen direct aan. Dat is nog eens lekker boodschappen doen!

Lees meer over garanties & zekerheden

In de Jumbo winkel op de Utrecht Euterpedreef geldt tijdelijk een aangepaste laagsteprijsgarantie. Bekijk de voorwaarden op de winkelpagina.

Vind winkel >
Extra goedkoop

Voordelig boodschappen doen met onze aanbiedingen

Bij Jumbo hebben we altijd de beste aanbiedingen. Naast het feit dat je bij Jumbo elke dag voor al je boodschappen voordelig uit bent, zijn sommige producten ook nog Éxtra Goedkoop. Dat is dus extra voordeel, bovenop onze lage prijzen.

Bekijk alle Extra Goedkoop aanbiedingen
Altijd Lage Prijs

Producten met een Altijd Lage Prijs

Melk, keukenpapier, koffie… De producten die je het vaakst nodig hebt, daar ben je het meeste geld aan kwijt. Daarom is het wel zo fijn als juist deze producten niet tijdelijk, maar ALTIJD laaggeprijsd zijn. Bij Jumbo vind je honderden van deze typische dagelijkse boodschappen voor een Altijd Lage Prijs. Dat scheelt nog eens wat op je kassabon!

Ontdek de Altijd Lage Prijs producten

Onafhankelijke onderzoeken wijzen uit hoe goedkoop Jumbo is

Bij Jumbo zijn je boodschappen het goedkoopst. ‘Maar dat zeggen ze allemaal?’ Inmiddels hebben drie onafhankelijke onderzoeken toch echt aangetoond hoe voordelig je bij Jumbo uit bent. En we zorgen ervoor dat dit ook in de toekomst zo blijft. De conclusies van de Consumentenbond, Kassa en EFMI Business School zijn heel helder:

Tv-programma Kassa:

"Jumbo goedkoper dan ALDI en LIDL"

- April 2019

EFMI Business School:

"Jumbo is met de laagste prijslijn de goedkoopste supermarktformule van Nederland"

- Mei 2020

Consumentenbond:

"A-merken bij Jumbo goedkoper dan bij AH en PLUS"

- Mei 2020

Bekijk het EFMI onderzoek

Handige lijstjes

We maken het je graag zo gemakkelijk, gezond én voordelig mogelijk met deze handige lijstjes.

Geen bestelkosten bij Jumbo

Goed nieuws! Als je online boodschappen doet bij Jumbo, dan betaal je geen bestelkosten als je een van de geselecteerde actieproducten aan je bestelling toevoegt. De aanbieding is alleen geldig als je bezorg- of ophaalmoment binnen de actieperiode ligt. De actieproducten wisselen regelmatig. 

Bekijk huidige actieproducten