Leuk, lekker, voorjaar!!

Het land staat weer in bloei en de eerste zonnestralen hebben de kou weer verdreven. Tijd om vol energie het voorjaar te beleven en lekker te genieten. Daar hoort goed eten en drinken natuurlijk ook bij. Of het nu gaat om een smakelijk voorjaarsrecept, een salade voor in je picknickmand of tips voor een geslaagde barbecue. Bij Jumbo vind je alles om van het voorjaar een succes te maken. Dus, waar wacht je op? Zoek een recept uit voor een lekker voorjaarsdrankje vol vers fruit en laat je daarna inspireren door al die lekkere gerechten en producten. 

Dit seizoen in de aanbieding

Bekijk alle Seizoensaanbiedingen

Recepten voor het voorjaar

Ontdek onze voorjaarsrecepten

Spaar voor de allerhoogste korting op de leukste Dagjes Uit

Ook dit jaar spaar je bij Jumbo weer voor korting op de tofste Dagjes Uit. Wil jij aapjes kijken in de dierentuin, gieren van plezier in de achtbaan, of bijkomen in een heerlijke wellness? Dan is deze spaaractie wat voor jou! T/m 30 april ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen een kortingsmunt t.w.v. 2,50 euro. Stapel deze munten op tot wel 25 euro korting per kaartje. Download of update je de handige Dagjes Uit app voor 20 maart? Dan krijg je van ons 3 kortingsmunten t.w.v 7,50 euro!

Ontdek de Dagjes Uit

Wat eten we?

Dit is de vraag die ons Nederlanders elke dag weer bezighoudt. Wij willen er graag voor zorgen dat je deze vraag elke dag kunt beantwoorden en daarom pakken we het groots aan. We hebben de lekkerste recepten voor je in petto, maar dat is nog lang niet alles. Laat je inspireren door onze tips voor in de keuken, kookvideo’s én de kookkunsten van tv-kok Roberta Pagnier. Elke werkdag neemt zij je van 17.30 uur tot 18.00 uur mee in de wondere wereld van het koken. Haar gerechten barsten van de smaak én zijn lekker makkelijk te bereiden. Binnen een half uur zet je ze op tafel!

Ontdek alles over Wat eten we?