Loading...

Onze prijswinnende wijnen

Jumbo wijnen vallen in de prijzen

Ook dit jaar gingen Harold Hamersma en Esmee Langereis weer op onderzoek bij supermarkten, slijterijketens, wijnspeciaalzaken en de beste internetaanbieders. Meer dan 200 wijnen uit ons assortiment vind je terug in De Grote Hamersma, dé wijnbijbel. We zetten onze winnaars graag in de welverdiende spotlights. Met deze wijnen weet je 100% zeker dat je een meer dan uitstekende wijn serveert. Proost!

De winnaars onder de wijnen

Deze bijzondere wijnen scoorden een 9 in De Grote Hamersma.

Sankt Anna Riesling

De Riesling Pur Mineral is droog en spatzuiver met de smaak van rinse appel, peer, ananas en sinaasappelschil. Schenk deze wijn bij salades met garnalen, pasta met zalm, gevogelte, varkensvlees of Aziatische gerechten.

Bestel deze wijn

Windheuwel Chenin Blanc

Voor extra rijkdom en romigheid rijpt de wijn elf maanden ‘sur lie'. Dat wil zeggen dat de wijn niet wordt gefilterd na fermentatie. Je proeft daardoor de smaak van gember, ananas en gekonfijte nectarine. Lekker bij vis, kip of varkensvlees.

Bestel deze wijn

Dr. Thanish Riesling GG

In deze absolute topwijn proef je de smaak van appel, peer, perzik, citrus en mineraliteit. Perfect in balans en de ideale wijn om te schenken bij sushi, schelp- of schaaldieren, witvis en zelfs kip.

Bestel deze wijn

Ontdek alle Jumbo wijnen bekroond door Hamersma

Bekijk alle bekroonde wijnen