Loading...

Winter

Alles voor een lekker en knus seizoen

Bekijk alle recepten

Proef het seizoen

Winter wonderland in Nederland! De koudste periode van het jaar is aangebroken. Tijd om het thuis gezellig en knus te maken. Daar hoort samen genieten van heerlijke wintergerechten vol vitaminen natuurlijk ook bij! Want die mogen we in de winter zéker niet vergeten! De grootste vraag van Nederland is nog altijd: wat eten we vandaag? Wij hebben het antwoord in huis. Zoek een recept uit en zet in een mum van tijd een verrassend gerecht op tafel. Laat je inspireren door onze recepten met lekkere en vooral verse producten. Experimenteer er op los. Zo hebben we heerlijke recepten met prei voor je. Extra lekker in de winter!

Winterese recepten

Meer winterse recepten

Geniet van onze wintergroenten

Handige lijstjes voor de winter

Geen zin om naar buiten te gaan? Bestel je boodschappen online en maak het jezelf extra makkelijk met de handige lijstjes.

Wat eten we?

Wat eten we vanavond? Één van de meest gestelde vragen in Nederland. Wij willen ervoor zorgen dat je hier een antwoord op hebt en daarom pakken we het groots aan. Zo hebben we niet alleen de lekkerste recepten voor je maar nog veel meer. Handige tips voor in de keuken, leuke kookvideo’s, hulp bij het maken van je boodschappenlijstje en dat is nog lang niet alles! Elke werkdag rond 17.10 uur neemt Jet van Nieuwkerk je op Net5 mee in de wondere wereld van het koken. Laat je inspireren door haar gerechten en ideeën en kook stap voor stap mee!

Alles over Wat eten we

Slecht weer? Laat je boodschappen thuisbezorgen

Zin om lekker binnen te blijven, maar wel trek in een stevige stamppot of soep? Dan bezorgen wij de boodschappen graag bij je thuis! Bestel je boodschappen wanneer het jou uitkomt met de handige app of via Jumbo.com. 

Reserveer ophaal-of bezorgmoment Meer info over boodschappen bezorgen >

Meer inspiratie voor de winter

Ontdek meer heerlijke gerechten voor de knusse wintermaanden.

Stamppot Stoven Erwtensoep Boerenkoolstamppot