Loading...

Winter

Er lekker tegenaan met broccoli

Koken met broccoli

Geniet van wat de winter te bieden heeft

Het binnen gezellig maken, terwijl het buiten koud is. Genieten van stamppotten, soepen en andere winterse gerechten waar je het weer warm van krijgt. Maar het is ook het seizoen waarin de jaarwisseling plaatsvindt en we goede voornemens maken, zoals op de kleintjes letten. Met de Altijd Lage Prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding van onze groenten en fruit gaat je dat bij Jumbo zeker lukken.

Bekijk de seizoensaanbiedingen Bekijk de Altijd Lage Prijs groenten

Gezonde ingrediënten voor winterse gerechten

Kook in de winter bij voorkeur met lekker veel groente en fruit. Bij Jumbo checken we onze groente en fruit meerdere keren per dag, zodat jij gegarandeerd verse producten mee naar huis neemt.

Foodswaps

Vervang één of twee ingrediënten van je guilty pleasure en maak er zo een gezondere variant van. Die makkelijke truc noemen we bij Jumbo een Foodswap.

Ontdek alle foodswaps

Schoonmaken

Begin het nieuwe jaar met een schoon huis. Want als je huis fris is, is je hoofd dat ook. Met de schoonmaaktips van Jumbo wordt poetsen een koud kunstje. 

Ontdek alle schoonmaaktips

Werken aan je weerstand

In het koudste seizoen van het jaar is het goed om je weerstand een boost te geven. Jumbo helpt je bewust met je gezondheid om te gaan.

Bekijk al onze tips

Wat eten we vandaag?

De vraag die dagelijks in ieder huishouden terugkeert: wat eten we vandaag? Om je daarbij te helpen, zorgt Jumbo iedere week voor een gevarieerd, gezond, makkelijk en snel weekmenu. Zo tover je zelfs op drukke dagen in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel.

Ontdek de recepten voor deze week

Handige lijstjes voor de winter

Geen zin om naar buiten te gaan? Bestel je boodschappen online en maak het jezelf extra makkelijk met de handige lijstjes.

Bekijk alle lijstjes

Koud buiten? Laat je boodschappen bezorgen!

Door weer en wind met je boodschappen sjouwen: niet de leukste kant van de winter. Ga voor gemak en bestel je boodschappen veilig en snel online. Dan bezorgen wij ze tot aan de deur op een moment dat het jou uitkomt en help je mee de drukte in winkels te beperken.

Lees meer over online bestellen

Warm je op bij deze winterse recepten

De winter is het seizoen bij uitstek om lekker lang de keuken in te duiken. Van stoofpotten tot soepen en van ovenschotels tot stamppotten: we hebben genoeg winterse recepten met heerlijke ingrediënten van het seizoen.

Bekijk alle winterse recepten

Meer inspiratie voor de winter

Ontdek heerlijke gerechten & tips om goed de winter door te komen.

Winterse gerechten en recepten Dry January Er lekker tegenaan Smoothies Weerstand boosten Schoonmaken Jumbo Foodcoach