Jack Daniel's Tennessee Fire 70cl

Jack Daniel's Tennessee Fire heeft zijn entree in ons land gedaan als nieuwste spicy flavoured whiskey. Jack Daniel's Tennessee Fire is exceptioneel zacht met een intense finish en komt het beste tot zijn recht als een ijskoud shot.

It takes Fire to make Jack. And Jack to make Fire.

Diep op het platteland van Tennessee, in Lynchburg, wordt Jack Daniel's al sinds 1866 met hetzelfde vakmanschap gemaakt. Voor de typische smaak van Jack Daniel's zijn houtskool en de handgemaakte vaten essentieel. Voor allebei is ‘fire' nodig: de whiskey wordt gefilterd door houtskool en daarna gerijpt in handgemaakte vaten die verkoold zijn en zo smaak geven aan de whiskey. De vertrouwde zachte Jack Daniel's Old No. 7 whiskey wordt daarna zorgvuldig geïnfuseerd met een vurige kaneellikeur, met als resultaat Jack Daniel's Tennessee Fire.

‘Fire' drink je gekoeld, als shot. En dan natuurlijk het liefst met een groep vrienden.

  • Alcoholpercentage: 35% Vol.

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

Tennessee fire

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

  • Recycling: Fles: Glas - Doorgaans gerecycled
  • Land van oorsprong: Geproduceerd in de EU

Over de fabrikant

De Jack Daniel's distilleerderij is de oudste geregistreerde distilleerderij van Amerika, opgericht in 1866 in het kleine dorpje Lynchburg, diep op het platteland van Tennessee in Amerika. Hier maakte Jasper Newton 'Jack' Daniel zelf zijn eerste whiskey en nog steeds wordt op exact dezelfde plek met evenveel passie en vakmanschap iedere fles Jack Daniel's whiskey gemaakt en gebotteld.

Gedurende de 150 jaar geschiedenis heeft Jack Daniel's over de hele wereld vele gouden medailles gewonnen. Het succes kan worden toegeschreven aan de unieke manier waarop de beroemde 'Old No. 7' al sinds1866 onveranderd wordt gemaakt - we maken gebruik van de beste maïs, rogge en gemoute gerst; puur, ijzer-vrij water uit de Cave Spring Hollow op de distilleerderij; we filteren iedere druppel Jack Daniel's gedurende tien dagen door een drie meter dikke laag houtskool en rijpen onze whiskey op onze eigen handgemaakte eikenhouten vaten.

Het is deze unieke manier van het maken van whiskey en de extra obstakels die wij nemen, zoals het milder maken door de houtskoolfiltering wat Jack Daniel's maakt tot wat het is - een Tennessee Whiskey in plaats van een bourbon.

jackdaniels.com

abrandnewday.nl

Betaalmethode

Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.