Jack Daniel's Tennessee Whiskey 70cl

EVERY DROP MADE IN LYNCHBURG

 • Alcoholpercentage: 40% Vol.

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

Tennessee whiskey

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

 • Recycling: Fles: Glas - Doorgaans gerecycled

  Over de fabrikant

  De Jack Daniel's distilleerderij is de oudste geregistreerde distilleerderij van Amerika, opgericht in 1866 in het kleine dorpje Lynchburg, diep op het platteland van Tennessee in Amerika. Hier maakte Jasper Newton 'Jack' Daniel zelf zijn eerste whiskey en nog steeds wordt op exact dezelfde plek met evenveel passie en vakmanschap iedere fles Jack Daniel's whiskey gemaakt en gebotteld.

  Gedurende de 150 jaar geschiedenis heeft Jack Daniel's over de hele wereld vele gouden medailles gewonnen. Het succes kan worden toegeschreven aan de unieke manier waarop de beroemde 'Old No. 7' al sinds1866 onveranderd wordt gemaakt - we maken gebruik van de beste maïs, rogge en gemoute gerst; puur, ijzer-vrij water uit de Cave Spring Hollow op de distilleerderij; we filteren iedere druppel Jack Daniel's gedurende tien dagen door een drie meter dikke laag houtskool en rijpen onze whiskey op onze eigen handgemaakte eikenhouten vaten.

  Het is deze unieke manier van het maken van whiskey en de extra obstakels die wij nemen, zoals het milder maken door de houtskoolfiltering wat Jack Daniel's maakt tot wat het is - een Tennessee Whiskey in plaats van een bourbon.

  jackdaniels.com

  abrandnewday.nl

  Contactgegevens:

  Jack Daniel Distillery
  Lynchburg
  Tennessee 37352
  U.S.A.

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product