Laden...
Jumbo Abrikozen 500g Productfoto ID Shot 72x72
Jumbo Abrikozen 500g Productfoto Angled - Front, Left, Top 72x72
Jumbo Abrikozen 500g Productfoto ID Shot 360x360

Jumbo Abrikozen 500g

299
500 g (5,98/kilo)

De abrikoos komt oorspronkelijk uit Noordoost China. Het is een steenvrucht en is familie van de perzik, pruim en kers. De abrikozen staan bekend als een ronde eivormige vrucht met een oranje gele schil. De abrikoos heeft een harde pit die makkelijk los gaat als ze rijp is. De abrikoos heeft een zoete smaak met een zacht aroma en rond de kern heeft de vrucht een nootachtige smaak.

Abrikozen zijn super lekker zo uit het vuistje, maar zijn ook heerlijk in tal van andere gerechten. Denk maar eens aan een heerlijke vruchtensalade of als vulling in verse abrikozenflappen. Of maak er een heerlijke amuse van samen met zachte roomkaas. Daarnaast zijn abrikozen in stukjes ook super lekker in een maaltijdsalade van couscous, rozijnen en geitenkaas. Het geeft de salade een heerlijk zoet tintje, dat wordt smullen. Je gasten zullen meteen begrijpen waarom je voor de abrikoos!

Het is een heerlijk zoet tussendoortje voor ieder moment van de dag. Abrikozen kun je met schil en al opeten, maar wil je ze toch zonder schil opeten dan verwijder je deze makkelijk met een scherp mes. Zorg er wel voor dat je de abrikoos altijd even wast voordat je haar gaat opsmikkelen.

Je kunt abrikozen het beste op een koele plaats (12-15C) bewaren en blijven dan 1 tot 3 dagen goed. In de koelkast blijven abrikozen ongeveer 5 dagen goed, maar dat kan wel ten koste van de smaak en geur gaan.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Abrikozen

  Bewaren

  Na aankoop gekoeld bewaren (max. 7°C).

  • Land van oorsprong: Zie verpakking

  Over de fabrikant

  Jumbo.com

  Contactgegevens:

  Verpakt voor:
  Jumbo Supermarkten B.V.
  Antwoordnummer 10072
  5460 VB Veghel

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.