Laden...
Jumbo Briketten 3kg Productfoto 72x72
Jumbo Briketten 3kg Productfoto 72x72
Jumbo Briketten 3kg Productfoto 360x360

Jumbo Briketten 3kg

318
3 kg (1,06/kilo)

Jumbo briketten zijn perfect om lang te kunnen barbecueën.

Jumbo briketten worden gemaakt van een natuurlijk bindmiddel in combinatie met houtskool van speciaal geselecteerde houtsoorten. Het productieproces wordt goed gecontroleerd waardoor mooie ronde stukken briketten ontstaan. Onze briketten hebben, mede dankzij de kwalitatieve grondstoffen, een hoge calorische waarde. Dat wil zeggen dat er veel warmte vrijkomt bij verbranding. Jumbo briketten zijn met name geschikt voor een lange avond barbecueën en hebben een constante en gemiddeld hoge grilltemperatuur.

PEFC

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Houtskoolbriketten

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Zak: Plastic - Doorgaans gerecycled

  Bereidingsmethode

  Aansteken van de barbecue
  Zet alle ventilatiegaten open op uw barbecue en verwijder de kap en het grillrooster. Maak een bedje van briketten in het midden van de barbecue en maak een kuiltje waarin u de bruine aanmaakblokjes plaatst. Steek deze blokjes aan en wacht tot het goed vlam heeft gevat.
  Vervolgens plaatst u meer briketten tegen de rand van de vuurhaard. Eventueel nog een paar briketten bovenop de vuurhaard, maar dit is niet per se nodig. Verse lucht wordt van onder naar boven aangezogen. De vlammen hebben zuurstof nodig dus zoeken ze de verse lucht naar beneden op. De vlammen trekken dus als het ware door de briketten heen. De briketten komen snel op temperatuur en nadelige rookvorming is vermeden. Let erop dat het hoopje met briketten niet steeds wegrolt en dat ze voldoende zuurstof krijgen. Als het geheel brandt dan hoeft u niet te blazen of te wapperen. U dient de barbecue nu 20 tot 30 minuten met rust te laten. De barbecue is klaar voor gebruik als de briketten een wit laagje hebben en er in het midden van de hoop een rode gloed te zien is. Hierna verspreidt u de briketten en plaatst u het grillrooster op zijn steunpunten.

  Veiligheid

  Let op! Houd kinderen en huisdieren buiten bereik van de barbecue. Let op! Zorg altijd voor een goede rookafvoer indien u in een gesloten ruimte grilt.

  PEFC - PEFC/30-32-787 - PEFC Gecertificeerd - Dit product komt uit duurzaam beheerd bos en gecontroleerde bronnen - pefcnederland.nl

   Over de fabrikant

   Jumbo.com

   Contactgegevens:

   Jumbo Supermarkten B.V.
   Rijksweg 15
   5462 CE Veghel

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product