Laden...
Jumbo Champignons 250g Productfoto ID Shot 72x72
Jumbo Champignons 250g Productfoto Out Of Pack/Lid Off 72x72
THT badge Large +3 dagen
Altijd Lage Prijs - L
Jumbo Champignons 250g Productfoto ID Shot 360x360

Jumbo Champignons 250g

089
250 g (3,56/kilo)

De champignon is een van de meest bekende paddestoelen en is herkenbaar door zijn witte ronde hoedje en een neutrale smaak. Wist je dat de champignon zijn witte kleur te danken heeft aan het groeien in het donker? De champignon heeft een vrij grote familie waar ook de kastanjechampignon, reuzengrotechampignon en de portobello onder vallen. De witte champignon is de meest bekende champignon en komt voor in verschillende maten zoals klein, middel en reuze.

Let op bij het bereiden en schoonmaken van de champignon! Doe dit altijd droog met een doekje of borsteltje. Indien je dit namelijk doet met water, dan zuigt de champignon zich vol en tijdens het koken laat hij dit vocht los wat ervoor zorgt dat de champignon zijn smaak verliest.

Champignons zijn heerlijk in tal van warme gerechten. Probeer het eens te roerbakken samen met andere groenten en serveer het met een lekker stukje vlees. Je kunt champignons ook verwerken in een omelet met kaas en paprika, hmmmm!. Het is ook lekker om de steeltjes van de champignons te verwijderen en deze te vullen met kruidenboter of kaas. Daarna strooi je er nog wat fijngesneden dille over en je hebt een heerlijke amuse. Nog even lekker bakken in de pan of in de oven en smullen maar!

Je kunt champignons het beste bewaren in de koelkast met een temperatuur tussen de 4 en 7 graden. De champignons zijn dan 2 tot 3 dagen houdbaar. Tip: laat de champignons wel in het bakje in de koelkast staan. Als je ze namelijk los in een plastic zakje in de koelkast legt, gaan ze stikken en worden ze vochtig.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Champignons. Klasse l
  Jumbo Champignons 250g Productfoto Jumbo Creative 180x180
  Jumbo Champignons 250g Productfoto Jumbo Lifestyle 180x180

  Bewaren

  Gekoeld bewaren (max. 7°C). Ten minste houdbaar tot en met: zie verpakking.

  • Land van oorsprong: Zie verpakking

  Over de fabrikant

  Jumbo.com

  Contactgegevens:

  Verpakt voor
  Jumbo Supermarkten B.V.
  Antwoordnummer 10072
  5460 VB Veghel

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product