...loading
Jumbo Courgette en Trostomaten Productfoto  72x72
Jumbo Courgette en Trostomaten Productfoto  360x360

Jumbo Courgette en Trostomaten

2582 producten

Inhoud van deze set

De volgende producten zijn onderdeel van deze set. Voeg ze hieronder één voor één toe aan je boodschappenlijst of voeg de set hierboven in zijn geheel toe.

De courgette is een vruchtgroente en wordt ook wel mergpompoen genoemd. De naam stamt af uit Frankrijk waar courge merg betekent. Het is een langwerpige groente tussen de 10 en 25 centimeter en is familie van de bekende komkommer. Je hebt zowel groene als gele courgettes.

Voordat je de courgette gaat bereiden was je haar even met koud water en snij je het kroontje en de onderkant eraf. Daarna snij je de courgette in de lengte door om vervolgens deze 2 stukken ook weer in de lengte door te snijden. Je kunt de courgette nu gemakkelijk in kleine blokjes snijden. De blokjes zijn ideaal om te roerbakken met paprika, aubergine en een beetje knoflook! Je kunt de courgette ook in lange plakjes snijden, besprenkel ze even met olijfolie en grill ze in de pan of op de barbecue! Courgette is ook lekker in lasagne of ovenschotels!

Je kunt de courgette het beste buiten de koelkast op een koele droge plek bewaren (12-15 C) en blijft dan ongeveer 1 week houdbaar.

Betaalmethode

Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.