Laden...
Jumbo Drijftenue Redbull of Organics Productfoto ID Shot 72x72
nu voor 1 euro
Geldigvan
10-07t/m30-07
Jumbo Drijftenue Redbull of Organics Productfoto ID Shot 360x360

Jumbo Drijftenue Redbull of Organics

999
(9,99/stuk)

Bij aankoop van 4 blikken Red Bull of Organics een drijftenue voor 1,00

CE-markering - Europese conformiteit

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Verpakking: Plastic - Doorgaans gerecycled

  Bereidingsmethode

  Open het ventiel en knijp in de onderkant van het ventiel.Reinig na het leeglopen alle oppervlakken voorzichtig met een vochtige doek. Opmerking: gebruik nooit oplosmiddelen of andere chemische oplossingen die het product kunnen beschadigen.ReparerenGebruik de meegeleverde reparatiepatch als er een beschadiging is.Laat het product volledig leeglopen.Reinig en droog het beschadigde gebied.Plaats een reparatiepatch en wrijf alle lucht eronderuit.Druk de patch stevig aan op het beschadigde gebied.Wacht 30 minuten met opblazen.1. Indien lek, vind het lek2. Maak vetvrij rondom het lek3. Maak goed droog rondom het lek4. Plak de reparatiesticker secuur op gat of scheur5. Wrijf de sticker goed aan6. Laat de sticker 30 minuten drogen1. Aantal gebruikers, ... volwassenen/ ... kind.2. Max. last ... kg.3. Veilige afstand van de rand 10 m.4. Kinderen in het water moeten altijd bewaakt worden.5. Blaas alle luchtkamers volledig op.6. Inrichting zorg voor drijfstabiliet.7. Inrichting die evenwicht vereist.8. Alleen voor zwemmers.9. Niet gebruiken bij aflandige stroming.10. Niet gebruiken bij aflandige wind.11. Niet voor kinderen van ... jaar en jonger, alleen voor kinderen ouder dan ... jaar.12. Voorkomt geen verdrinking.13. Ontwerpdruk 0.025 bar.14. Bij plastic afval.

  Bewaren

  Sla het product op een koele, droge plaats en houd het buiten bereik van kinderen.Controleer het product aan het begin van elk seizoen én met regelmatige tussenpozen op beschadigingen.

  Veiligheid

  Lees deze handleiding en volg de instructies over veiligheid, correcte en complete productmontage, gebruik en onderhoud. Volg voor uw eigen veiligheid altijd het advies en neem altijd de waarschuwingen in deze handleiding in acht. Het niet volgen van de gebruiksinstructies kan ernstig letsel tot gevolg hebben. Gebruik het product uitsluitend op plaatsen en in omstandigheden waarvoor het bedoeld is.Waarschuwing! Geen bescherming tegen verdrinking!Uitsluitend voor ervaren zwemmers!Blaas het luchtbed opHet max. aantal inzittenden en het max. draaggewicht beschreven in de specificaties mag nooit worden overschreden.Niet geschikt voor kinderen van 14 jaar en jonger.Dit product is absoluut geen beschermingsmiddel.Veilige afstand tot de kant: 10 meter.Houd uit de buurt van vlammen en vuur.Het product dient uitsluitend te worden gebruikt onder toezicht van een volwassene. Zorg voor evenwicht!Kinderen nooit zonder toezicht in het water laten spelen, en alleen in het water waar het kind kan staan.Niet gebruiken in geval van aflandige wind. Niet gebruiken in geval van aflandige stroming.Controleer voor elk gebruik nauwkeurig alle productonderdelen om zeker van te zijn dat ze allemaal in goede staat en stevig bevestigd zijn. Repareer eventuele schade.Wees voorzichtig bij het raken van de kant. Scherpe en ruwe objecten zoals stenen, cement, schelpen, glas, enz. kunnen gaten in het product veroorzaken.Laat het product niet voor langere tijd in de zon liggen. Hoge temperaturen zorgen voor uitzetting van lucht waardoor onherstelbare schade kan ontstaan.OpblazenControleer voor gebruik van het product of er geen sprake is van lekkage of kapotte onderdelen. Open het veiligheidsventiel en blaas het product op met een luchtpomp (niet inbrengen).Het niet voldoende opblazen of juist het te hard opblazen van het product kan leiden tot gevaar voor de veiligheid. Controleer dit vóór elk gebruik.Vergeet niet na het opblazen de ventielen te sluiten door ze in te drukken. Opmerking: plaats tijdens het opblazen geen objecten op het product en ga er niet op staan. Controleer het product vóór gebruik op lekkage.Het gebruik van het drijftenue is voor eigen risico.Alleen in ondiep water te gebruiken. Onder toezicht van een volwassenen.

  • Land van oorsprong: China

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.