Laden...

Jumbo Ecologisch Vaatwastabletten All-in-One 30 Stuks

Met Jumbo Ecologisch heeft u een milieubewuste keuze gemaakt. Jumbo Ecologisch staat voor de beste kwaliteit en houd rekening met het milieu. Contacteer uw waterverdeler om de waterhardheid te kennen. Zo gebruikt u zo min mogelijk energie en water en veroorzaakt u minder watervervuiling.

Ecologisch
• Ook op lage temperatuur
• Ingebouwde zout & spoel functie
• Drogend
• Ontvettend
• Tabletten met wateroplosbare folie

A.I.S.E.Algemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Vaatwastabletten met Ecolabel

  Ingrediënten

  • Zuurstofbleekmiddelen: 15-30%
  • niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen
  • polycarboxylaten: <5%
  • Bevat: enzymen, parfums.

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Doos: Papier - Doorgaans gerecycled

  Bereidingsmethode

  Gebruik 1 tablet per vaatwasbeurt. Verwijder grove voedselresten van uw vaat. Ruim uw vaatwasmachine in volgens de voorschriften van de fabrikant. Het tablet is gebruiksklaar, de folie hoeft niet verwijderen te worden. Plaats het tablet met droge handen in het droge doseerbakje van uw vaatwasmachine en sluit het bakje direct. Selecteer het geschikte programma. Niet aanbevolen voor korte cycli. Dit afwasmiddel met milieukeur werkt goed bij lage temperaturen (50°C). Kies op de vaatwasser een afwasprogramma met een lage temperatuur, was af met een volle machine en gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Zo gebruikt u zo weinig mogelijk energie en water en veroorzaakt u minder watervervuiling. In hard watergebieden (boven 15° dH) zout gebruiken in de machine. De spoelfunctie werkt goed, zelfs als een lampje gaat branden. Controleer regelmatig of het filter schoon is. Lood, kristal, zeer dun of gedecoreerd glaswerk, oud of handgeschilderd porselein, aluminium- en houten voorwerpen en bestek met gelijmde handvatten en decoratie van goud, zilver of andere kostbare metalen kunnen beter niet in de vaatwasmachine afgewassen worden.

  Bewaren

  Koel en droog bewaren.

  Veiligheid

  Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bevat SUBTILISIN. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  A.I.S.E. - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Jumbo.com

   Contactgegevens:

   Jumbo Supermarkten B.V.
   Rijksweg 15
   5462 CE Veghel
   Nederland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product