Laden...

Jumbo Haardblok 1 Stuk

Het haardblok wordt gemaakt van samengeperst zaagsel met natuurlijke wassen als bindmiddel. De natuurlijke wassen zorgen er met name voor dat het haardblok niet uit elkaar valt. Het zaagsel is afkomstig van bedrijven die zich bezig houden met het verwerken van hout. Zaagsel is een restproduct van het eigenlijke productieproces van die bedrijven. Door het productieproces van samenpersen krijgen we een mooi eindproduct wat lang brandt en ook nog eens meer warmte levert dan een gewoon houtblok. Dit haardblok is dan ook perfect voor uw open haard, vuurkorf of kampvuur.

FSC

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Haardblok

  Bereidingsmethode

  Verpakking niet verwijderen.
  Leg het haardblok in de haard of op een stabiele ondergrond in de vuurkorf met de naam van het haardblok naar boven. Verpakking niet openen. Trek beide uiteindes uit en aan beide zijden aansteken. Het blok brandt volledig op. Tijdens het branden niet in het blok hakken of poken.

  Veiligheid

  Let op! Houd kinderen buiten bereik van vuur. Let op! In geval van nood doven met zand, géén water gebruiken. Let op! Niet meer dan één blok tegelijk branden. Let op! Niet in gesloten haard gebruiken.

  FSC - www.fsc.org - Mix Hout van verantwoorde herkomst - FSC C109533

   Over de fabrikant

   jumbo.com

   Contactgegevens:

   Jumbo Supermarkten B.V.
   Rijksweg 15
   5462 CE Veghel

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.