Laden...
Jumbo Houtskool Extra Kwaliteit 2,5kg Productfoto 72x72
Jumbo Houtskool Extra Kwaliteit 2,5kg Productfoto 72x72
Jumbo Houtskool Extra Kwaliteit 2,5kg Productfoto 360x360

Jumbo Houtskool Extra Kwaliteit 2,5kg

405
2,5 kg (4,05/stuk)

Jumbo houtskool is perfect voor een hoge grilltemperatuur.

Jumbo houtskool wordt gemaakt van hout van speciaal geselecteerde houtsoorten. Het productieproces wordt goed gecontroleerd waardoor mooie stukken houtskool ontstaan. Onze houtskool is FSC gekeurd. Dit keurmerk verzekert dat de grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen met aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Het FSC logo mag alleen geplaatst worden wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Het FSC logo mag alleen geplaatst worden wanneer bijvoorbeeld een bosbeheerder, papierfabrik, papiergroothandel en drukkerij aan kunnen tonen dat ze zich aan de regels van FSC houden. Onze houtskool heeft, mede dankzij de kwalitatieve grondstoffen, een hoge calorische waarde. Dat wil zeggen dat er veel warmte vrijkomt bij verbranding. Jumbo houtskool is dan ook perfect voor een snelle barbecue en voor een hoge grilltemperatuur.

FSC

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Houtskool

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Zak: Papier - Doorgaans gerecycled

  Bereidingsmethode

  Aansteken van de barbecue
  Zet alle ventilatiegaten open op uw barbecue en verwijder de kap en het grillrooster. Maak een bedje van houtskool in het midden van de barbecue en maak een kuiltje waarin u de bruine aanmaakblokjes plaatst. Steek deze blokjes aan en wacht tot het goed vlam heeft gevat. Vervolgens plaatst u meer houtskool tegen de rand van de vuurhaard. Eventueel nog een paar stukken houtskool bovenop de vuurhaard, maar dit is niet perse nodig. Verse lucht wordt van onder naar boven aangezogen. De vlammen hebben zuurstof nodig dus zoeken ze de verse lucht naar beneden op. De vlammen trekken dus als het ware door de houtskool heen. De kolen komen snel op temperatuur en nadelige rookvorming is vermeden. Let erop dat het hoopje met houtskooltjes niet steeds wegrolt en dat ze voldoende zuurstof krijgen. Als het geheel brandt dan hoeft u niet te blazen of te wapperen. U dient de barbecue nu 20 tot 30 minuten met rust te laten. De barbecue is klaar voor voor gebruik als de kolen een wit laagje hebben en er in het midden van de hoop een rode gloed te zien is. Hierna verspreid u de kolen en plaatst u het grillrooster op zijn steunpunten.

  Veiligheid

  Let op! Houd kinderen buiten bereik van de barbecue. Let op! Zorg altijd voor een goede rookafvoer indien u in een gesloten ruimte grilt.

  FSC - www.fsc.org - 100% - Hout uit goed beheerde bossen - FSC C016391

   Over de fabrikant

   Jumbo houtskool is perfect voor een hoge grilltemperatuur.

   www.jumbo.com

   Contactgegevens:

   Jumbo Supermarkten B.V.
   Rijksweg 15
   5462 CE Veghel

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product