Laden...

Jumbo Kattenbakvulling Hygiene Klontvormend 6 Liter

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • Geparfumeerde korrels op basis van bentoniet 100%.

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Doos: Papier - Doorgaans gerecycled

  Bereidingsmethode

  1. Vul een schone, droge kattenbak met een laag van 5-7 cm Jumbo kattenbakvulling hygiëne. De fijne structuur van de geparfumeerde kleikorrels zorgt ervoor dat er direct absorberende klontjes ontstaan. Deze compacte klontjes nemen onaangename geurtjes onmiddelijk op.
  2. Verwijder de klontjes en vaste uitwerpselen 1x per dag met een zeefschepje uit de bak. Hierdoor blijft de bak hygiënisch en fris. Spoel de klontjes niet door het toilet, maar doe ze in de afvalcontainer.
  3. De klontjes kunnen gemakkelijk uitgeschept worden zodat de kattenbak niet meer in zijn geheel verschoond hoeft te worden. De kattenbak kan zo nodig bijgevuld worden met Jumbo kattenbakvulling hygiëne tot een laagje van 5-7 cm. Schep de korrels in de bak na bijvullen even om.

  Bewaren

  Droog bewaren.

  Veiligheid

  Zwangere vrouwen en mensen waarbij het immuunsysteem niet optimaal werkt, mogen de kattenbak niet verschonen vanwege het risico op Toxoplasmose.

   Over de fabrikant

   Jumbo laat je kat elke dag spinnen van plezier!

   Je huisdier is belangrijk voor je. En dus ook voor ons. Daarom krijgen ze ook onze volledige aandacht en werken we ook met zorg aan een uitgebalanceerde lijn producten voor katten. Van krokante brokjes tot geportioneerde maaltijden en snacks. Ook op het gebied van kattenbakvullingen hebben we ruim assortiment. Zo kun je kiezen tussen allerlei verschillende vullingsoorten met ieder zijn eigen voordelen. Er zit er altijd wel één bij waar zowel jij als je kat blij van worden.

   www.jumbo.com

   Contactgegevens:

   Jumbo Supermarkten B.V.
   Rijksweg 15
   5462 CE Veghel

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.