Laden...
Jumbo Knolselderij Productfoto ID Shot 72x72
Jumbo Knolselderij Productfoto Out Of Pack/Lid Off 72x72
Jumbo Knolselderij Productfoto Angled - Front, Top 72x72
Jumbo Knolselderij Productfoto ID Shot 360x360

Jumbo Knolselderij

095
(0,95/stuk)

Knolselderij valt onder de knolgewassen en is familie van de bladselderij en de bleekselderij. De knolselderij verschilt wel van zijn familie, want de knol groeit deels onder de grond. De knolselderij is een vrij grote ribbelige knol met een bruingele kleur en staat bekend vanwege haar milde en kruidige smaak.

Knolselderij is heerlijk in eigengemaakte erwtensoep of een lekkere selderiesalade! Je kunt het ook in blokjes stoven samen met winterwortel! Of snijd de knolselderij in dunne reepjes in een salade met walnootjes, stukjes appel en serveer het met een dressing van yoghurtmayonaise.

Voor gebruik altijd eerst even de knolselderij grondig wassen onder stromend water en eventueel borstelen. Daarna snijd je de knolselderij in plakken, vervolgens schil je de plakken. Nog even snijden in je gewenste reepjes of blokjes en je kunt starten met koken!

Je kunt de knolselderij het beste op een koele droge plaats bewaren (12-15 C) en blijft dan ongeveer 3 weken houdbaar. Indien je de knolselderij in stukjes hebt gesneden kun je deze het beste verpakken in vershoudfolie en dan blijft de knolselderij ongeveer 1 week houdbaar in de koelkast.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Knolselderij
  Jumbo Knolselderij Productfoto Jumbo Creative 180x180
  Jumbo Knolselderij Productfoto Jumbo Creative Detail 180x180
  Jumbo Knolselderij Productfoto Jumbo Lifestyle 180x180
  • Land van oorsprong: Nederland

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.