Laden...

Jumbo Laos 100g

Laos is een plant en nauw verwant aan gember. Het wordt ook wel Thaise gember of galanga genoemd. Je gebruikt deze wortel als specerij, mede dankzij de milde gembersmaak. De smaak neigt ook naar peper en ruikt naar citrus en pijnbomen. Laos gebruik je vers, gedroogd of ingemaakt. Deze bijzondere wortel heeft veel verschillende medicinale eigenschappen. Het stimuleert de productie van maagsappen en galsappen. Belangrijk, want deze sappen bevorderen een gezonde spijsvertering.

Laos is een veelgebruikt middel tegen maagkrampen, krampen van de galwegen, misselijkheid en reisziekte. Het kauwen op een stuk laoswortel helpt zelfs bij kiespijn en tandpijn!

Het eten van laos of het drinken van laosthee stimuleert niet alleen de aanmaak van maagsappen, ook geeft het een boost aan het hongergevoel. De stof galangine in laos bevordert de opname van vitamine E en C. Deze positieve eigenschappen zijn belangrijk voor herstel na ziekte.

Laos is zo gezond en veelzijdig dat je het haast in ieder gerecht wil toepassen.

Gebruik het in soepen, curries, stoofschotels en roerbakgerechten. Laos voor gebruik eerst schillen en raspen of in dunne plakjes snijden.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Laoswortel. Klasse 1
  Jumbo Laos 100g Productfoto 180x180
  Jumbo Laos 100g Productfoto 180x180
  Jumbo Laos 100g Productfoto 180x180
  • Land van oorsprong: Thailand

  Over de fabrikant

  Belicious, eerlijk en vers!

  www.jumbo.com

  Contactgegevens:

  Jumbo Supermarkten
  Veghel

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.